Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- OLED TV topic
- Monitor hiba topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- Milyen monitort vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sekli
addikt
válasz
leyo76 #12382 üzenetére
letölteni sikerült, csak nem vettem észre a readme-t, de most már megvan, be kell másolnom a /lib/firmware/zd1211 mappába a fileokat, de érdekes módon azok már ott vannak..., de tegyük fel, hogy bemásoltam, akkkor most mit kell tennem?
bocs, hogy ilyen értetlen vagyok, de tényleg nem látom sehol leírva, magamtól meg nem vagyok túl találékony linuxban...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Eladó Lenovo ThinkCentre M910q i7 16GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest