Hirdetés
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Lemokey L5 HE 8K billentyűzet tesztje
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Jazz
veterán
Ez nem beállítás, ez egy régebbi verzió feature-ja. Mivel az újaknál is ott van ez a "beállítás", de már csak úgy működik ha nincs egér input.
Majd ha egyszer én is így reagálok, hogy valaki teljesen normálisan kérdez, és erre "húzd ki az egeret", meg "ne pampogj", "minden csak beállítás kérdése", ráadásul a user már rég leírta a beállítást és hogy nem működik....majd akkor ezt mondhatod.
-
juharsirup
csendes tag
4.38-ban (kedvenc verzió) és a legújabb 4.41-ben is ott figyel. Amúgy fura, mert mozgás nélkül és kis mozgásnál rejti, de ki lehet belőle szakadni, és imét megjeleníti a kurzort. Már csak azt kell kideríteni, melyik verzióba pakoltak kurzorsebesség-mérőt a dologba (vagy csak szimplán bugos :> )
-
-
-
Wolfskin
őstag
akkor ezek szerint a foobar beépített hangerőszabályzóját nem is szabad/érdemes használni???
kösz a választ!@juharsirup: ok, értem, köszi!
-
Sk8erPeter
nagyúr
Ez furcsa, mert én most felraktam már kíváncsiságból, ez alapján kiegészítettem az alapértelmezett skint, és az összes RAM-ot mutatja (jelenleg épp 8 GB), illetve a felhasznált és szabadon rendelkezésre álló memória mennyisége is pont ugyanannyi, mint a Task Managerben. Azt nem tudom, hogy lehet, hogy a kollégánál rosszat jelez ki, ha itt meg műxik, és ha neki is a legfrissebb van fent.
-
Sk8erPeter
nagyúr
"A Word csak akkor fog működni, ha a PDF-ben szövegként szerepel a szöveg, és nem képként (szkennelés miatt) vagy vektoros ábraként (PostScriptből készülteknél előfordulhat)."
Ja hát igen, nyilván.Mondjuk nem jutott előbb eszembe, hogy a kolléga valszeg szkennelt képekkel tele lévő PDF-re gondolt, szóval jogos, hogy hozzátetted.
(#36260) prohardver27:
Szívesen, de végül is melyikre írtad, hogy Te is ezt találtad?(#36265) andatti:
[link] -
-
Sk8erPeter
nagyúr
"De, a CCC-re."
Akkor viszont végképp nem értem, hogy az egész kizárós móka hogyan vonatkozik a CCC-re.Azt írtad, hogy "a saját alkalmazásuk ablakait kizárták, és abban nem működik a hotkey" - de brd azt írta (+itt), hogy csak akkor van probléma, amikor a Hidden Start segítségével indítja a konzolt, tehát a hstart64.exe intézi el, hogy a command prompt ablaka rejtve legyen. A CCC ablaka az hogy jön a képbe? Amikor kiváltja a billentyűparancsot AutoHotkey-vel, akkor elvileg nem is aktiválódik az ablak, hiszen csak a háttérben figyelget. Akkor honnan zártak ki, és mit?
-
brd
nagyúr
Kipróbálom, köszönöm, bár nem egészen világos, miért számítana, a hstart az egész batch-et indítja el, ott pedig szerintem az egyes parancsokra a parancsértelmező vár, hogy befejeződjenek, nem a hstart. A hstart csak arra várna így, hogy az egész batch véget érjen, nem? A fute.bat ide spec. azért kell, mert a játékot indító exe visszaadja a vezérlést, de közben a játék maga fut tovább, másik .exe néven.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lemokey L5 HE 8K billentyűzet tesztje
- Battlefield 6
- Villanyszerelés
- OpenWRT topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen routert?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest