- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Fujifilm X
- Bluetooth hangszórók
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazz
veterán
válasz
Sk8erPeter #36645 üzenetére
Értem, ezzel tisztában vagyok.
A kérdés arra irányult, kicsit kifejtve:
Van egy gyanúm, hogy x játék alatt nem működik. De elég nehéz tetten érni "ránézéssel" a játék jellege miatt. (és mivel több minden is okozhatja "ezt az érzést"-laggot (ami a g-sync nélküli v-sync ismérve), jó lenne kizárni. Ezen kívül még van egy sor más dolog (amit most nem részletezek), ami miatt jó lenne ha egyértelműen meglehetne állapítani hogy működik e adott progi alatt a g-sync vagy sem.
De ha nincs ilyen alkalmazás akkor nincs.:S
Azért köszi. -
Sk8erPeter
nagyúr
http://www.geforce.com/hardware/technology/g-sync/faq#q5
"Q: Does NVIDIA G-SYNC work for all games?
A: NVIDIA G-SYNC works with all games. However, we have found some games that do not behave well and for those, we recommend that users take advantage of our control panel’s ability to disable G-SYNC per game. Games that NVIDIA discovers that have trouble with G-SYNC will be disabled by default in our driver."(#36644) rokendrol: ez meg milyen válasz.
-
Jazz
veterán
Van valamilyen program amivel lehet ellenőrizni hogy adott game alatt működik e a g-sync?
Thx -
Kernel
nagyúr
válasz
Pgraph #35820 üzenetére
A Windows részét képező Robocopy parancssori programnak is van hasonló módja (-mon vagyis monitor), de minél gyakoribbra állítom a figyelést, annál többször tekergeti meg a processzort. Nekem jobban bevált az ütemezett tükrözés (vagyis, ha törlök valamit a forrásban, az törlődjön a mentésből is, a legközelebbi futáskor), erre a Robocopy ideális. Vagy a Microsoft SyncToy is.
Ugyanakkor a topikban mintha ajánlottak volna olyat is, ami valós időben működik, de azt nem jegyeztem meg.
-
tonyrulez
őstag
Van olyan fájlmásoló program, amibe be tudok tölteni szöveges listát a fájlok elérési útvonaláról, és azokat átmásoltatom vele egy másik mappába? m3u lejátszási listáról lenne szó, annak a tartalmát akarom bemásolni egy felhőszolg. sync mappájába. Tekintve hogy többezer fájlból kellene párszázat kimásolni, a kézi kikeresgélés nem játszik.
-
haxiboy
veterán
válasz
qwertly #35448 üzenetére
Windowsban lehetséges beállítani mappát, és ütemezni is a biztonsági mentést is.
Amire szükséged van az valamilyen ne-way file sync szerintem. Rsyncet használtuk régen ilyen esetre, de szerintem a windows beépített is teszi a dolgát.
Az is kérdés milyen mószerrel szeretél mentést csinálni. Különbségi/Növekményes/Teljes ?Feltétlen szeretnéd ki-be dugdosgatni a pendrive-t állandóan? Szóval a munkádat szeretnéd magaddal vinni vagy csak biztonsági másolatot készíteni amihez csak szükség esetén nyúlsz?
Ha csak backupot szeretnél erre megfelelő lehet egy RAID 1 tömb is, így rendundanciát viszel a rendszerbe, és ha valamelyik drive meghal attól még a másikon ott vannak az adatok.
-
spe88
senior tag
Sziasztok,
Létezik olyan program, ami egyszerre több felhőszolgáltatást tud kezelni? Konkrétan arra gondolok, hogy ne kelljen telepítenem Gmail Drive-ot, FlickrSync-et, Box Syncet?
Csak olyat ismerek, ami weben keresztül tud egyikből másikba pakolni, de nem települ a gépre és "figyeli a mappákat" (otixo)
Köszi
-
válasz
olivera88 #33742 üzenetére
A CUDA 100%, hogy minőségromlással jár... kérlek nézz utána, legyen meg a felfedezés öröme...
Egyébként az INTEL-es Quick Sync is azzal jár, bár kevésbé észrevehető, mint a CUDA.
----
Abban igazad lehet, hogy a CUDA-t egyre jobban váltja fel az OPEN CL, ezt írtam is az előző hsz-ben.
A kedvedéért most utána néztem és megdöbbentem, hogy ez már mennyire előrehaladott.A Sony Vegas, vagy az egyszerű, de nagyszerű powerdirector is az open cl-t viszi, ahogyan a handbrake is.
Ennek ellenére a nagyfiúsabb adobe premier CS6 még támogatja a CUDA-t, a nagyfiús quadro kártykákkal.Otthon nekem Vegas 11 Pro van, az tuti, hogy támogatja a CUDA-t. A régebi stanalone enkóderekben is csak "Cuda enabled kapcsoló van"... De a Vegas 13-ban már csak az Open CL-ről írnak. A powerdirector 9 tuti CUDA-t támogatta, de a Powerdirector 13 már szintén csak OPEN CL-ről ír.
Az Open CL nem olyan erős még, mint amit a CUDA elért. De cserébe nem gyártóspecifikus; és az otthoni, félprofi igényekhez teljesen jó kiegészíti a CPU-t. -
LonGleY
veterán
Egy fájlszinkronizáló program kell neked, ami tükrözi az előre beállított mappát és annak tartalmát a pendrive-ra. Beállítás után ezt két klikk indítani. Ilyenek pl. a
SyncBackFree és a
FreeFileSync, ha csak az ingyeneseket nézzük. Természetesen nem a pendrive-ra kell telepíteni...
-
dokee78
félisten
Egyszerű kis memória igényű programot keresek mappa szinkronizáláshoz.
Ha egyik mappában változás történik azonnal másolja be a éppen beállított mappába is.
Lehessen rejtett mappát is kezelni vele.(azaz lássa)Egyenlőre a SyncToy 2.1 és FreeFileSync-et próbálgatom.
-
LonGleY
veterán
válasz
csferke #32295 üzenetére
Picit számomra macerás, hogy a C:\Users\UserName\Google Drive mappából dolgozik
Az nem jutott eszedbe, hogy átállítsd az elérési utat a Drive-ban? Úgy írod, mintha kötelező lenne az alapértelmezést használni... A Dropbox mappa helye is változtatható, és minden felhős backupnál így van ez. Olyan viszont nincs, hogy ne lehetne a Drive mappájába fájlokat másolni akár egy másik programmal.
A Foxit Reader pedig gány szerintem. A FastStone Image Viewer nem tudom, mennyiben hasonlít jobban a Windows-os nézegetőre. Az fBackupot megnézem, hogy mit tud a FreeFileSync és a SyncBackPro mellett.
-
LonGleY
veterán
1.
IrfanView... úgy beállítva, ahogy kell. Nem tudom, mi az a félút... Itt van a saját, legújabb, portable verzióm, aminél csak a fájlok társítását kell beállítani az opciókban. Alternatíva lehet még a
FastStone Image Viewer, de az sem tud kevesebbet. Az IrfanView szerintem kezesebb – így is csak egy ablak, pár alap gombbal. Enterre nagyítja a képet teljes képernyőre... hogy lehetne ennél egyszerűbb?
2.
Sumatra PDF – egyszerű, gyors, jól működik.
3. A
Dropbox jó választás, ha elég a 2 giga (így lehet 20-ra feltrükközni). Esetleg ott a
Google Drive, ami több helyet ad alapból. Ha egy másik gépre kellene adatot szinkronizálni, akkor még jó lehet a felhő nélküli
BitTorrent Sync (magyar leírás). Nem tudom, milyen biztonsági mentésre, meg automatizálásra gondoltál mondjuk...
-
LonGleY
veterán
válasz
a.gabriel #32102 üzenetére
SyncBackFree | SyncBackSE | SyncBackPro
Én a SyncBackPro-t használom napi szinten a programadataim mentésére, FTP-re mentésre, tükrözésre stb. Az biztos, hogy mindent tud, de az ingyenes FreeFileSync is elég lehet.
-
LonGleY
veterán
-
LonGleY
veterán
-
kivlov
aktív tag
válasz
Kernel #30874 üzenetére
Nem rendes működésnek nevezném, mert a syncexpert nevű progiban is ha kivettem miket ne szinkronizáljon akkor azt törölte a célról....
Nem véleményeket várok hanem megoldást
A tükrözésnek pont az a lényege hogy nem biztonsági mentés azaz tükrözi azt amit kijelölök, nem pedig kérdés nélkül csak másol...ha törlök egy mappát a listából akkor neki is törölnie kell ezért tükör...
Van aki használja ezt a progit? Ha nem akkor visszatérek a régihez mert az tudta ezt alapbó.... -
Kernel
nagyúr
válasz
kivlov #30871 üzenetére
Nem ismerem, illetve nem tudom, mit értesz ezen, hogy kiveszed, szerintem inkább a mappa tartalmát kellene kivenni. Utána, ha az üres mappát letükrözöd, normális esetben a tükörmappa is kiürül.
Korábbi hozzászólásomban említett MS SyncToy elég egyszerűen megoldja a tükrözést is. Valamint írtam a hozzászólásban egy parancssori programról is, ami nekem mondjuk bevált, legfeljebb nem mindenki szereti az ilyet.
-
kivlov
aktív tag
Üdv van aki használja a syncback nevű programot?
Egy olyan gondom van vele, hogyha már nem szeretnék egy adott mappát szinkronizálni akkor kiveszem a listából de ennek ellenére nem törli a cél helyről...mit kellene beállítani, hogy töröljön is mert pont az lenne a lényeg, hogy tükör szinkronizálást készítsen...??? -
LonGleY
veterán
válasz
cellpeti #30513 üzenetére
Ha a Win-be rendesen mountolva van a drive, mint hálózati meghajtó, akkor bármilyen fájlszinkronizáló alkalmazással (FreeFileSync, CobianBackup, SyncBackFree stb.)
-
LonGleY
veterán
válasz
alienpapa #30295 üzenetére
CobianBackup, FreeFileSync, SyncBackPro
A lényeg, hogy egy mirror szolgáltatást hozz létre, ahol mindig az egyik helyről másolja az új helyre a fájlokat, a fölösleges folyamatok kikerülésével (tehát ha a forrásban változik egy mappanév, akkor a célon ne töröljön és hozzon létre újakat, hanem szintén átnevezzen stb.). A SyncBackPro ezt biztosan tudja, de a másik kettő is használható.
-
LonGleY
veterán
válasz
DJ. Ru$y #29972 üzenetére
Ezek egy fájlba mentenek rendszerestül, utólag vagy új gépre is visszaállítható, bitpontos lemezképeket.
Ha fájlszinkronizálóra van szükséged, az egy kicsit más kategória. Arra SyncBackPro, FreeFileSync, Cobian Backup és társai valók. Nekem az első a kedvencem, naponta használom. A jobbfélék a fájlmentést is képesek inkrementálisan és teljesen automatikusan, a háttérben művelni.
-
Kernel
nagyúr
válasz
phaseOne #29568 üzenetére
Bármelyik szinkronizáló programmal meg lehet csinálni, hogy két feladatot egymás után lefuttatni, de szerintem ilyen esetben elegendő csak időszakosan, naponta 1-2-szer. Régebben én a robocopy.exe programot használtam ilyen célra, ami eredetileg az NT Resource Kit része, de Vista óta a Windows része is. Parancssorba:
robocopy
illetve
robocopy /?
Legegyszerűbb használat:
robocopy C:\Forrás\ D:\Cél\ /mir
mir: tükrözés (mirror), vagyis ha a Forrás mappában törlök valamit, azt legközelebbi futáskor a Cél mappában is törli. Figyelés (monitorozás) 10 percenként:
robocopy C:\Forrás\ D:\Cél\ /mir /mon:10
Naplózás:
robocopy C:\Forrás\ D:\Cél\ /mir /log:C:\log.txt
A parancsfájlokat .bat vagy .cmd kiterjesztéssel kell elmenteni, vagy közvetlenül beírni a Feladatütemezőbe.
Bővebben: http://kernel.uw.hu/robocopy_XP010.doc
Futtatás rejtett ablakkal: http://www.ntwind.com/software/hstart.html
Vagy: Microsoft SyncToy 2.1
Ennél a tükrözést Echonak nevezik, ütemezni szintén lehet, a súgóban megadott paraméterrel:
"C:\Program Files\SyncToy 2.1\SyncToyCmd.exe" -R
-
ViZion
félisten
Ezt próbálom ki most, jónak tűnik.
kraftxld: Köszi! Backup kell inkább, nem sync, ami fontos az megy felhőbe is, de munkáimnak kell backup helyben is.LonGleY: nem kell fizetős, adott 2 meghajtó, azokon 1 illetve 3 mappa, amit dátummal le kell másolni indításkor egy harmadik meghajtóra... Amit korábban linux alatt vagy TC-vel indítottam, szeretném egy klikkre megoldani, ennyi.
-
LonGleY
veterán
válasz
ViZion #28304 üzenetére
SyncBackPro az egyik legkomolyabb, de az nem ingyenes.
-
LonGleY
veterán
A kulcsszavakkal eddig is tisztában voltam. Sejtésem szerint szimpla fájlszinkronizáló programot keresel, csak te idekeversz mindenféle mappaneveket, amikről azt sem tudjuk, hogy micsodák.
Az ilyen fájlszinkronizálókban olyan mappákat (és fájlokat) választasz ki, amilyeneket csak szeretnél. Kell egy forrás és kell egy cél, ezek közül mindkettő lehet lokál vagy távoli (FTP, másik gép stb.). Lehet az egyik oldalról tükrözni a másikra, de kétirányú is lehet a fájlmozgás. Minden a beállítások kérdése.
Amik még szóba jöhetnek: FreeFileSync, de a SyncBackPro-nak is van ingyenes változata: SyncBackFree. Ezeknek semmi közük a felhőhöz (hacsak nem feszegetjük a fogalmat, és nevezzük ki az FTP-re mentést is annak). De azt megcsinálhatod, hogy pluszban az FTP vagy valamely másik mappád egy felhő-kliens mappáiba is szinkronizálod, így a felhőben is keletkezne egy másolatod. Ezért kérdeztem, hogy pontosan mivel mit szeretnél csinálni, mert úgy jobban le tudtam volna írni.
localhost:
-
LonGleY
veterán
Magyarázd már el légyszi, hogy mi az a Win 7 NTFS folder, és mit akarsz vele kezdeni! Most egy kukkal sem tudtunk meg több információt, csak a mappát angolul folderként írtad le. És az FTP-t hova mentenéd? Tehát tükrözni akarod egy saját FTP-d tartalmát a HDD-dre? Ez utóbbira jó egyébként az említett SyncBackPro, meg mindenféle távoli (nem Androidos) és helyi mappák közti adatáramoltatásra.
Az Android-al viszont biztosan rossz helyen keresgélsz. Menj az OS-sel vagy alkalmazásokkal foglalkozó topik egyikébe! Amúgy ahhoz biztosan kell root, amit szeretnél.
-
LonGleY
veterán
Vannak jó szinkronizáló programok, de előbb tisztázzuk, hogy mit is akarsz...
Mi az, hogy Win 7 mappa?
Meg mi az, hogy FTP és Android mappa?Honnan mit szeretnél szinkronizálni, és hova? Ebből így egy kukkot sem értettem.
Csak remélni tudom, hogy nem olyasmire gondolsz, hogy a Win 7 vagy Android beállításaid menti valami automatikusan, mert azt már most felejtsd el! :] Androidon vannak persze olyan alkalmazások, amik képesek ilyesmire, de az teljesen más tészta, és többnyire root szükségeltetik hozzá. A Windows beállítások mentése pedig programfüggő. Be lehet állítani egy szinkronizáló programot arra pl, hogy a Firefox mentéseket szipkázza akkor, amikor szeretnéd az AppData/Roaming mappából, kihagyva pl. a cache és egyéb szükségtelen fájlokat, de ezt szépen, manuálisan kell beállítgatnod programonként (erre én a SyncBackPro-t használom). Az FX nem is annyira jó példa, mert ott van beépített sync is.
-
cigam
titán
válasz
Fecogame #28152 üzenetére
Két host közül melyik és hogyan veszed rá hogy kliens legyen?
A hálózat egy másik történet. Ha mázlid van a TV USB portjába dughatsz WiFi adaptert, és akkor -ahogy írták- egy WiFi-s touteren keresztül rácuppanhatsz a PC megosztásra.
tonyrulez
Nem hinném, hogy a TV-n futna a (windows-os) sync program. -
Visormail
addikt
válasz
LonGleY #28093 üzenetére
Egyik se működött? Az érdekes. Esetleg külső programon keresztüli megosztás? BitTorrent Sync
-
LonGleY
veterán
válasz
dJ Peer #28003 üzenetére
A Dropbox minden mappát automatikusan szinkronizál (asztali gépek közt)...
Ha a mobilos verzióra gondolsz, akkor abban már tervezett feature, hogy ki lehessen jelölni teljes szinkronizálásra mappákat. Egyelőre ilyen valóban nincs.
Viszont van egy alternatíva, ami a szabadon választott mappákat kényelmesen szinkronizálja gépek és akár mobileszközök közt is, ez pedig a BitTorrent Sync. Ez viszont nem felhő alapú, hanem közvetlen (ez előnyös és hátrányos is lehet).
-
Kasya
nagyúr
Gondban vagyok...az agyam lukas, vagy csak pont azt a részt ölte meg az alkohol...
Tehát használtam régebben egy felhős szolgáltatást. Kb. 5 giga tárhelyem van, Basic subscription, ha jol emlékszem max. 250 megás feltöltés lehet / fájl. Az ikon jele egy kolibri zöld háttérrel...
Mintha valami Sync lenne a neve...Melyik ez a program? :/
-
LonGleY
veterán
válasz
tknof1871 #26826 üzenetére
Ha visszafele nem akarod ugyanezt megtenni (tehát ha a 2. helyen változik, akkor másolja az 1. helyre), akkor tükrözésnek hívjuk, igen. De lényegében bármelyik szinkronizáló alkalmazás tudja, amit akarsz (oda-vissza).
Ilyenek pl. a
Dropbox,
Google Drive stb. Ezek online tárolnak, és onnan közvetítik át az alternatív helyekre a fájlokat. Ez előnyös akkor, ha két külön gépről van szó, pl. asztali / laptop / munkahelyi gép vagy telefon.
Egy gépen belül, vagy saját tárhelyre (FTP, e-mail) való feltöltéshez a kifejezetten tükrözési, szinkronizálási feladatokra való programok jók. Ezekből is a legjobb a
SyncBackPro (van olcsóbb és ingyenes változata is), de teljesen ingyenes megoldásként ott van a
FreeFileSync stb. Ezek automatikus futtatásra / folyamatos figyelésre is rávehetők, de manuálisan is indíthatod a beállított feladatokat. Komoly szabály- és szűrőrendszerük révén profi backup programok is egyben. Személy szerint a SyncBack-el mentem a fontos adataim az AppData-ból, csinálok csomagokat a Dropbox mappámba, a pendrive-omra, tükrözöm a programgyűjteményem külső meghajtóra stb.
-
LonGleY
veterán
válasz
Sweet Lou 6 #26477 üzenetére
Ha felül kell írnia a régi fájlokat, esetleg törölni azt, ami már nincs meg a forrásmappában, akkor inkább szinkronizációról van szó, ahol ezeket a döntéseket te magad szabod meg. Első körben ezt javasolnám: FreeFileSync, vagy a fenti backup programokból valamelyik. Amit személy szerint meg is vásároltam: SyncBackPro. Komoly szabályrendszereket lehet vele kialakítani, és ezek is könnyen backupolhatók. Az AppData és Program Files mappákból a programjaim ezekkel mentem, kiszűrve a fölös fájlokat.
-
cigam
titán
válasz
gyulank #25756 üzenetére
Itt elég jól leírják a működését, ill. a különbözó módok(syncronize, echo, contribute) működését.
De ha jól értem a kérdést, akkor
- Ha nem fejezi be, akkor feladja. Legközelebb újrapróbálkozhatsz.(Amit már átmásolt, és nem változott, azt nem másolja át újra.)
- Nem kell újra beállítgatni, legközelebb csak előhívod az előzőleg elmentett presetet. -
-
zone
őstag
válasz
geri005 #25296 üzenetére
Ha fizetős: Net Monitor for Employees vagy Smart Sync
Ha ingyenes: iTALC vagy LanSchool Lite -
scott_free
senior tag
köszi, bár nem egészen ezekre gondoltam. a segítségükkel tovább keresve találtam 3 progit:
Mirror Folder
PureSync
@MAX SyncUpvalakinek van tapasztalata valamelyikkel?
-
randras
veterán
Helló!
SSD-re váltottam, így lényegében minden adatom külső adathordozón van. Szükségessé vált ezáltal, hogy
a) a külső vinyóm titkosítva legyen, erre javasolták a TrueCrypt-et. Habár még nem próbáltam, profi cuccnak tűnik, szóval ez letudva, de ha tudtok, jöhet jobb.
b) néhány SSD-n lévő mappát szinkronban tartsak a külső vinyón lévő társaival. Korábban erre SYNCOVERY-t használtam, de nem igazán vált be, tehát erre keresnék valamit.Arra kéne, hogy folyamatosan szervizből dobálja át a módosított fájlokat, és visszafelé is tudja ezt egyszeri alkalommal (felmountoláskor).
-
BullZeye
veterán
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
randras #22686 üzenetére
Na csá! Hát itt kell újból találkoznunk?
Most próbáltam egy itt is ajánlott progit:
SyncBackSE
Nekem eddig nagyon komolynak tűnik. Rákérdez, mit csináljon, mielőtt barmolna valamit. -
eeXaa
addikt
sziasztok!
...tud valaki egy egyszerűbb progit, feliratok átidőzítéséhez? ..vlc-ben használok srt ket, de a sync mód valamiért nem működik -
válasz
mokus1 #21912 üzenetére
Firefox Sync. Én ezt használom és mindent szépen visszaállít. Mivel nincsenek kiegészítőim, csak a könyvjelzőkre van szükségem. Arra pedig tökéletes. De jogos, nincs kényelmesebb annál, mint bejelentkezel a gugliba és minden a rendelkezésedre áll, ahogy megszoktad. Viszont én nem szeretek bejelentkezve dolgozni...
-
Frenky89
addikt
Sziasztok!
Milyen program lehet, ami támogatja a Quick Sync-et, vagy az ATI Stream-et és lehet vele .mkv-ból DVD-be, de legalább valamilyen DivX-es, asztali DVD-lejátszó által is emészthető formátumba konvertálni, plusz ráadásként feliratokat is képes kezelni (=égetés/hozzáadás-formázás)?
-
Psychonaut
veterán
válasz
Resurrecting #19739 üzenetére
Egyberakod a 2 .srt-t, es imadkozol, hogy jo legyen az idozites. Ha nem jo, syncelheted ujra.
-
cigam
titán
válasz
Winner_hun #19409 üzenetére
Hát mert szinkronizál ... oda -vissza.
Ha azt szeretnéd hogy amit valahol töröltél, azt a másikban is törölje , akkor Advanced -> Propagate deletion. Így a törlést is szinkronizálja. (Ha a Synchronise-ban hoztad létra a feladatot. Ha a Multisync-ben és azt akarod, hogy az forrás-ról tükörmásolat készüljön, akkor Advanced->Destination->Clone Sources) -
Polllen
félisten
Megnéztem mindkettőt, "sajnos" csak 1 irányú szinkronizációra képes mindkettő. A dsync-k amúgy nagyon jó.
Végül ráleltem az allway sync-re, havi 20.000 file-t lehet vele szinkronizálni, kétirányű, filterezhető, az ingyenesben nincs ftp.
-
válasz
patyia #18483 üzenetére
Key Features
Compare files (bytewise or by date) and synchronize them.
No limitations: An arbitrary number of files can be synchronized.
Unicode support.
Network support.
Built-in support for very long filenames (more than MAX_PATH = 260 characters).
Synchronization database for propagation of deleted files and conflict detection
Support for multiple folder pairs with distinct configuration
Full support for Windows/Linux Symbolic Links and Windows Junction Points.
Lean & easily accessible UI: Highly optimized for speed and huge sets of data.
Algorithms coded in C++ completely.
All progress indicators optimized for maximum performance!
Create Batch Jobs for automated synchronization with or without GUI.
Focus on usability:
Only necessary functionality on UI: no overloaded menus or icon jungle.
Select all folders via drag & drop.
Last used configuration and screen settings are saved automatically.
Maintain and load different configurations by drag & drop, load-button or commandline.
Double-click to start external application (e.g. show file in Windows Explorer)
Copy & paste all grid data as text
Delete superfluous/temporary files directly on main grid.
Right-click context menu.
Comprehensive status information and error reporting
Sort file-lists by name, size or date.
Support for filesizes larger than 4 GB.
Option to move files to Recycle Bin instead of deleting/overwriting them.
Ignore directories "\RECYCLER" and "\System Volume Information" with default Filter. (Windows only)
Localized versions are available for many languages.
Delete before copy: Avoid disc space shortages for large sync-jobs.
Filter functionality to include/exclude files from synchronization (without requiring a re-compare!).
Include/exclude specific files from synchronization temporarily.
Automatically handle daylight saving time changes on FAT/FAT32 volumes.
Portable version available (selectable via installer).
Native 64-Bit version.
Check for updates from within FreeFileSync automatically.
Copy locked files using Windows Volume Shadow Copy Service. (Windows only)
Create regular backups with macros %time%, %date% within directory names
Copy file and folder create/access/modification times when synchronizing
Advanced locking strategy to allow multiple synchronization processes (e.g. multiple writers, same network share) -
cigam
titán
válasz
nfsu17 #16358 üzenetére
DDclip-nek van free verziója, ami 1 videó, és 4 audió sávot támogat.
A fizetősek között pl. a SoundForge AudioStudio is kezel videót. (Extensive video supportSound Forge Audio Studio makes it easy to synchronize audio with video for video scoring. Import popular video formats including Windows® Media, QuickTime®, and more.) -
válasz
#65675776 #15976 üzenetére
CD-ROM/XA Mode 2 defines two forms:[1]
De lehet tévedek, mert nem látom a 13% különbséget
-
flurider
aktív tag
Sziasztok!
Szükségem lenne egy szinkronizáló programra. Két notiról van szó (VISTA U32 és WIN7 HP32), melynek megadott mappáit kellene időnként szinkronizálni a lehető legegyszerűbben. Pl USB kábel segítségével, majd az előre beállított paraméterek alapján kb. csak rányomni egy sync gombra..
Tudtok ilyet?Kösz előre is!
Flew
-
Wyll
őstag
Az itt leírtak alapján +/- 50ms szokott lenni csak az eltérés. Gondolom eszköze (kamerája, programja) válogatja mennyire egyezik a videó és a hang hossza, és egyenként megnézve a videókat nyilván egyáltalán nem észrevehető, csak ha sokat teszel össze egymás után, akkor jön ki a dolog.
Úgyhogy hiába Direct stream copyztam össze, akkor is ez van.
(Igen, a fenti linken pont a megoldást ecsetelik, csakhogy fogalmam sincs, hogy kell használni az AviSynth-et.)Az interleaving-gel kapcsolatos meglátásod jogos, nem gondoltam végig, miről is beszélek. Viszont csak-csak ott van alul az az Offset audio to maintain a/v sync doboz... Az nem pont az én problémámra kéne hogy gyógyír legyen?
Fire/SOUL/CD: köszi, az AVIMerIn végül is megcsinálta, hogy ne csússzon el, csak a végeredmény 160MB helyett 600MB lett. Ideiglenesnek megtette ez is (ma délelőttre kellett), de még keresem a helyes megoldást.
-
hack69
aktív tag
Pl. szinkronizálható legyen mobillal (syncML), magyar nyelvű (az ms works naptárának ez nem ment) illetve könnyen lehessen archiválni az egész adatbázist (ez az ms worksnek már egyáltalán nem megy). Majd megpengetem azokat amiket ajánlottál. Addig is köszi! ^^
PS: 22 hónapja jelent meg stabil kiadás a Sunbirdből. A béta meg nem érdekel, mert lehet hogy emiatt tűnik el (minden) bejegyzés, akkor elég gyorsan megkopaszodnék.
-
GD
őstag
megoldottam az ms ingyenes synctoy2-vel és egy ütemezett feladat +bat file használatával
-
mob_zzz
aktív tag
válasz
mob_zzz #7365 üzenetére
Na a SyncToy-jal is megpróbálkoztam az ominózus mappánál. Ez nem fagyott ki, viszont egyszerűen nem látja a különbségeket a szinkronizálandó mappák közt. Kiírja, hogy nincs végrehajtandó művelet. Szóval sajna ez sem az igazi.
Viszont azóta meg sikerült a Toucannal megcsinálni a szinkronizációt érdekes módon. Nem tetszik, hogy ilyen kiszámíthatatlan és hogy nem tudom most miért engedte, azelőtt pedig miért nem...
-
mob_zzz
aktív tag
Toucan nem mond semmit. Még azt sem, hogy nem válaszol. Nézhetem az üres ablakot, ahol a fájlműveleteket szokta sorolni, de nem történik semmi. Közben a vinyókon nulla lemezkihasználtság. Szóval érthetetlen. Én arra tippelek, hogy a 40gb már sok neki egy mappára, mert a többi, kisebb mappával nincsen gondja.
A SyncToyra én is rátaláltam közben, most azt próbálgatom. A felülete bíztató.
Fsync milyen? -
cigam
titán
-
gyurman
tag
válasz
dr_strange #3946 üzenetére
Jónak néz ki úgy látom, jól tudja is a mobil syncronizációt. Ráhasaltam, hogy kipróbáljam. Nektek jól megy?
-
gyurman
tag
válasz
Macilaci457 #2732 üzenetére
EXSTORA, érdekes, még nem hallottam róla. Jó pofi,csak a fizetőse ér valamit sajna.
Mozilla Sunbird, jó, de nincs hozzá notes. NAgy kár.
Talán Evolution kellene SyncEvolution-nal. De nincs linux a gépemen. Nagy helyet foglal.
De köszike!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Filmvilág
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest