- iPad topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali médialejátszót?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Androidos tablet topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
LonGleY #29967 üzenetére
Mivel tényleg egy gépet kell kezelnie ezért tökéletes lehet az is. A céges bulit csak azért írtam, hogy lehet fizetős, mert el tudjuk számolni.
Köszi, megnézem van-e a True Image-ből valami próbaverzió, aztán kipróbálom. Magától értetődik a használata vagy utánajárást igényel azért?
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Még mindig backup programot keresek:
2 TB-ra kellene 2 partíciót úgy menteni, hogy a maradék hely egy harmadik partíció használható maradjon szabadon és a 2 másik partíció klónozva legyen a külső 2 TB-re, és tudjon növekményes (módosítások) mentést. Lehet fizetős is. Céges buli. -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Rodzser Mór #29826 üzenetére
Paragon Migrate OS to SSD, nem tudom, hogy tud-e HDD-ről HDD-re, de mintha tudna úgy nézem. Ingyenestől viszont messze van, úgy tudom.
@LonGleY
Vettem. -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Rodzser Mór #29821 üzenetére
Létezik olyan program, ami 1-es rendszeren elindulva leklónozza 1-es rendszert újraindítás után és a rendszer indulás előtt. SSD specifikus változata biztos van.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Sziasztok!
Adott egy notebook, és nem sokára egy 2 TB-os külső merevlemez. Notebookban 1 SSD és egy 750-es winchester kettéosztva. SSD-t néha ghostolom majd azzal nincs probléma, ellenben a 2 másik partícióhoz szükségem lenne egy olyan programra, ami le tudja klónozni a két partíciót a külső lemezre és utána ott hetente szinkronizálni tudjon (napközben viszem a gépet arra dolgozom, külső itthon). Létezik olyan program ami ezt megoldja vagy először ajánlatos a két partíciót átklónozni a külsőre egymás mögé és utána egy második program pedig a "szinkronizáláshoz"? Tudtok tippeket esetleg?
Köszönöm
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Létezik olyan program, amelyikkel a belső hálózat sebességét lehet tesztelni 2 gép között? Tudom másolgassak, de az most nem játszik. Köszi
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Sziasztok!
Visszaolvasgattam a topikban az aksi témakörben, de nem találtam meg amit keresek, lehet, hogy csak figyelmetlen voltam. Szóval létezik olyan program ami aksival kapcsolatos és mondjuk tudja azt, hogy mennyi ideje megy aksiról a gép, szóval ha lehúzom töltőről, akkor elindul egy számláló, ha bedugom ismét a töltőt és amíg tölt addig nullázódik. Ha tudtok valami ilyesmit és megsúgjátok azt nagyon megköszönném, ha tud kirakni "minialkalmazást" az sem hátrány, de nem létszükséglet.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Elektromos autók - motorok
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- SörcsaPH!
- További aktív témák...
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest