- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Gaming notebook topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Forrmell.enn
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- Canon EOS DSLR topic
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
LonGleY #29967 üzenetére
Mivel tényleg egy gépet kell kezelnie ezért tökéletes lehet az is. A céges bulit csak azért írtam, hogy lehet fizetős, mert el tudjuk számolni.
Köszi, megnézem van-e a True Image-ből valami próbaverzió, aztán kipróbálom. Magától értetődik a használata vagy utánajárást igényel azért?
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Még mindig backup programot keresek:
2 TB-ra kellene 2 partíciót úgy menteni, hogy a maradék hely egy harmadik partíció használható maradjon szabadon és a 2 másik partíció klónozva legyen a külső 2 TB-re, és tudjon növekményes (módosítások) mentést. Lehet fizetős is. Céges buli. -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Rodzser Mór #29826 üzenetére
Paragon Migrate OS to SSD, nem tudom, hogy tud-e HDD-ről HDD-re, de mintha tudna úgy nézem. Ingyenestől viszont messze van, úgy tudom.
@LonGleY
Vettem. -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Rodzser Mór #29821 üzenetére
Létezik olyan program, ami 1-es rendszeren elindulva leklónozza 1-es rendszert újraindítás után és a rendszer indulás előtt. SSD specifikus változata biztos van.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Sziasztok!
Adott egy notebook, és nem sokára egy 2 TB-os külső merevlemez. Notebookban 1 SSD és egy 750-es winchester kettéosztva. SSD-t néha ghostolom majd azzal nincs probléma, ellenben a 2 másik partícióhoz szükségem lenne egy olyan programra, ami le tudja klónozni a két partíciót a külső lemezre és utána ott hetente szinkronizálni tudjon (napközben viszem a gépet arra dolgozom, külső itthon). Létezik olyan program ami ezt megoldja vagy először ajánlatos a két partíciót átklónozni a külsőre egymás mögé és utána egy második program pedig a "szinkronizáláshoz"? Tudtok tippeket esetleg?
Köszönöm
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Létezik olyan program, amelyikkel a belső hálózat sebességét lehet tesztelni 2 gép között? Tudom másolgassak, de az most nem játszik. Köszi
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Sziasztok!
Visszaolvasgattam a topikban az aksi témakörben, de nem találtam meg amit keresek, lehet, hogy csak figyelmetlen voltam. Szóval létezik olyan program ami aksival kapcsolatos és mondjuk tudja azt, hogy mennyi ideje megy aksiról a gép, szóval ha lehúzom töltőről, akkor elindul egy számláló, ha bedugom ismét a töltőt és amíg tölt addig nullázódik. Ha tudtok valami ilyesmit és megsúgjátok azt nagyon megköszönném, ha tud kirakni "minialkalmazást" az sem hátrány, de nem létszükséglet.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest