-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
félisten
Dsync:
Egy hiányossága van a dolognak, egy egyszerű átnevezés esetén a régi file névvel és az új file névvel ellátott file-kat is létrehozza mindkét helyen a bidirectional funkció. (De törlésnél is ez történik, se konfliktus jelölés, se kérdés - max az új file létrehozásnál.) Szóval, ha mindig csak módosítasz a file-k tartalmán+újakat adsz hozzá, jó lehet, de ennél többet ne várj tőle...
Ha ezt kikapcsolom a source list változtatásával még meg lehet oldani a dolgot, de akkor meg fejben kéne tartanom, h melyik gépen is töröltem/neveztem át valamit és eszerint váltogatni az irányt...

Fsync:
Ki sem próbáltam, mert már nem szeretek parancssorban ügyködni, elkényelmesedtem.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- Újabb 20 db Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő