Hirdetés
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- A britek kormánya megnézte, hogy mire jó a Microsoft M365 Copilot
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Prezentálta a Rubin CPX-et az NVIDIA
- Bemutatta saját SSD-jét a Raspberry Pi
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
akaido
addikt
-
Zaja2
senior tag
válasz
Kempetlen #47019 üzenetére
Közben megtaláltam a problémát. 4 éve ,amikor vettem a lapot,akkor pasztáztam utoljára.
A paszta ami most alatta volt,nem sokat ért már. Szóval ez volt a ludas ! Csak nem értem miért az újratelepítés után jelentkezett rögtön a a hiba. Mindegy,tapasztaltam már hasonló gondot. Azért kösz a helpet! -
-
válasz
Kempetlen #46918 üzenetére
Sajnos nem rögzíti az egér klikkeket. Viszont ugye hangot is lehet rögzíteni, kommentálni kell, hogy mit csinál az ember, hány klikket nyom.
Engem az érdekelne, hogy ha ezzel készítek videót és abban mondjuk a Word működését mutatom be, akkor copyrightozhatom-e a videót, hogy pl. az én csatornámon kívül ne tegyék fel máshová, ne terjesszék stb.?!
-
-
-
-
Kempetlen
tag
válasz
Kempetlen #46773 üzenetére
Bocs, kevertem a két nevet.
Batch konvertálásra az ingyenes FastStone Photo Resizer (vagy ugyanez a funkció a képnézegetőjükbe építve) valóban a legjobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Yettel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Steam topic
- Microsoft Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3404
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest