Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ASUS ROG Ally
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen nyomtatót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt20
tag
Sziasztok. Pc-t szeretnék vezérelni android rendszeről vagy is egeret és billentyüuetett. Na most találtam remote mouse app-ot , ami tökéletesen működik is, de sajnos xp re nem tudom telepíteni, ha bár arra is jó a leírás szerint. Tud e valaki más szoftert erre a célra ami xp is futna?
-
zsolt20
tag
Szoftveres megoldás nem jött be , sistereg, akadozik , megfogja a gépett. Abit vh6 alaplap sondblaster pro integrált van benne AC97 kiegészítésel, amit a bios ban ac97 támogatást kilehet kapcsolni. Most jelenleg xp-n csak a win hangerő szabályozó kezeli a az audio kimenetett ebben nincs hangszín szabályzó. Kellene az alaplap gyári driver telepítője. Ezzel csak az a bajom hogy ac97 codec realtek driverként lelem. Kellene az eredeti telepítő.
-
zsolt20
tag
Sziasztok. Xp allá keresnék valami hangszínszabályzó szoftvert ami audió kimeneten az összes jelett szabályozni tudja. Régeben valami codec et telepítettem fel és abban volt ilyen lehetőség, igy mp3 avi nál is működött .
-
zsolt20
tag
Sziasztok. Segítségeteket kérném. Adott linkről hogyan lehetne letölteni ezt a programot. Nekem nem jön össze.
https://sourceforge.net/projects/vmjabc/files/
Köszönöm
-
zsolt20
tag
Sziasztok. Virtual music jukebox 6.0 telepítőjét honnan tudnám letölteni? Sajnos a neten eddig ujabb verziót találtam, ahol 6 os verzió van írva ott is az ujabb kerül letöltésre.
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S10 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 14 2024 M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB SSD Space Black 27% Áfás
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest