Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Hmm most nem vagy egyértelmű
: "Hónapok teltek el úgy, hogy belenéztem volna" Mármint mibe?
A rendszerkönyvtárba vagy a TC-be?
Amúgy persze, átlaguser sehol ne piszkáljon a rendszerkönyvtárba, se TC-ben, se Windows Intézőben, se máshol, mert úgyse tudja, mit csinál...
Mondjuk sokszor a nem átlaguserek se tudják, annyira összetett egy operációs rendszer működése. Én (mint átlaguser) se szoktam piszkálni rendszerkönyvtárakat (mondjuk kivéve az ilyen System Volume Information meg hasonló baromságokat
), mert tök felesleges. Csak nem értettem, hogy miért emeled ki külön, hogy TC-vel nem érdemes/ildomos...
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mesterséges intelligencia topik
- Tőzsde és gazdaság
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bitcoin topic
- Battlefield 6
- Autós topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- PC Game Pass előfizetés
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- LENOVO ThinkPad P50 - 15,6", E3-1505M v5, 16GB RAM, SSD, Quadro M2000M 4GB, jó akku, számla, 6 hó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

: "Hónapok teltek el úgy, hogy belenéztem volna" Mármint mibe?
Mondjuk sokszor a nem átlaguserek se tudják, annyira összetett egy operációs rendszer működése. Én (mint átlaguser) se szoktam piszkálni rendszerkönyvtárakat (mondjuk kivéve az ilyen System Volume Information meg hasonló baromságokat
), mert tök felesleges. Csak nem értettem, hogy miért emeled ki külön, hogy TC-vel nem érdemes/ildomos...