Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaciG
addikt
üdv.
Kéne nekem egy zene konvertáló progi. Nem kell semmi extra funkció. mp3-ból szeretnék "valamit" (mind1 mit csak ne legyen minőségromlás) aztán meg abból megint mp3-at. Tudom hülyén hangzik, de van egy nagyon fura problémám aminek okát mái napig nem tudom
. A gond az, hogy egyszerűen nem tudom "hasznosítani" a gépen tárolt zenéimet(mp3), mert valami történt velük. Átmásolni semilyen lejátszóra nem lehet őket ,mert nem játszák le ,és gépen mikor hallgatnám akkor a média player kiírja, "A lejátszani kívánt fájl kiterjesztése (mp3) nem felel meg a fájl formátumának", de ennek ellenére tökéletesen lejátsza. (Öcsémnél régebbi média player kérdés nélkül is lejátsza) . De viszont a winamp meg gyorsítva játsza vagy sehogy. És a vicc az, hogy nem egy zenéről van szó, hanem legalább 4 GB zenéről... Fura mi? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB Nvme SSD!
- Apple MacBook Pro 14 (2021) 16GB/512GB használt, szép állapot 100% akku , 8 ciklus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. A gond az, hogy egyszerűen nem tudom "hasznosítani" a gépen tárolt zenéimet(mp3), mert valami történt velük. Átmásolni semilyen lejátszóra nem lehet őket ,mert nem játszák le ,és gépen mikor hallgatnám akkor a média player kiírja, "A lejátszani kívánt fájl kiterjesztése (mp3) nem felel meg a fájl formátumának", de ennek ellenére tökéletesen lejátsza. (Öcsémnél régebbi média player kérdés nélkül is lejátsza) . De viszont a winamp meg gyorsítva játsza vagy sehogy. És a vicc az, hogy nem egy zenéről van szó, hanem legalább 4 GB zenéről... Fura mi?