Hirdetés
- Androidos tablet topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Mini PC
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Projektor topic
- LG LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
lenoma
üzenetére
Nem hiszem, hogy menni fog. Vagy hardveres - mint amit linkeltem vagy a gyári vezérlő a házon - vagy a BIOS ahol ha jól be vannak kötve akkor tudja a 3pin-est és a PWM-est is vezérelni. Nekem is ASUS lap van és ott (Z97 K talán) és ott egy csomó mindent lehet sajnos nekem csak a CPU venti van bekötve a két házventi - az elől és a hátul lévő - pedig a manuális ventilátor vezérlőre amit amúgy nem lenne rossz (ha elkezdek játszani előtte mindent maxra húzok majd a játék végén visszaállítok) csak sajnos ezek a gépház hátulján vannak elhelyezve. (Fractal Design Core 2500)
Ha lesz következő gépházam akkor vagy rendesen az alaplapra kötöm vagy pedig egy ilyen előlapi vezérlőt veszek és azzal irányítom a ventilátorokat.Elvileg lehetne úgy is , hogy pl. a házventik vezérlését a VGA-ra bízod és ha játék van akkor azok is jobban pörögnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Gyermek PC játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest