Hirdetés
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- SSD kibeszélő
- NVIDIA® driverek topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
válasz
MostaPista
üzenetére
Belemagyarázhatod ezt ha igy gondolod, de az nem az én véleményem lesz, én nem okoltam senkit sem, azzal ha leirom a hiba okát ami megjelent nálam , hogy tudjanak segiteni mások.
DE ugy látom neked ez nem jött át. ÉS a szövegértésen is lehetne mit potolnod ha már 20 évet rászántál az xnview tanulmányozásra.
Mert azt is irtam, hogy annak ellenére , hogy megcsináltam azokat a változtatáűsokat amiket javasoltak még mindig fennáll a hibajelenség.
Nincs bennt a megjeleniteni kivánt fájlformátumok között a PDF ls be van kapcsolva , hogy csak a megjelölteket használja ,de mégis megjelenik a PDF-re valo hiba.SpaceJam : kiprobáltam a fájlkezelés részen felsoroltak közül a duplikáciokra készitett programot, de a free és a pro verzio is pont azokat a dolgokat nem csinálja meg amire kellene. konkrétan összekeresi nekem a duplikált fájlokat, de mikor törölni kellene, meg kiirja, hogy ennyit nem támogat a freetrial verzio .
ugyhogy pont azt nem végzi el amiért leszedtem.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung kuponkunyeráló
- SSD kibeszélő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MIUI / HyperOS topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Iqos cigaretta
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest