- Otthoni időjárás-állomás
- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Milyen nyomtatót vegyek?
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
válasz
MostaPista
üzenetére
Belemagyarázhatod ezt ha igy gondolod, de az nem az én véleményem lesz, én nem okoltam senkit sem, azzal ha leirom a hiba okát ami megjelent nálam , hogy tudjanak segiteni mások.
DE ugy látom neked ez nem jött át. ÉS a szövegértésen is lehetne mit potolnod ha már 20 évet rászántál az xnview tanulmányozásra.
Mert azt is irtam, hogy annak ellenére , hogy megcsináltam azokat a változtatáűsokat amiket javasoltak még mindig fennáll a hibajelenség.
Nincs bennt a megjeleniteni kivánt fájlformátumok között a PDF ls be van kapcsolva , hogy csak a megjelölteket használja ,de mégis megjelenik a PDF-re valo hiba.SpaceJam : kiprobáltam a fájlkezelés részen felsoroltak közül a duplikáciokra készitett programot, de a free és a pro verzio is pont azokat a dolgokat nem csinálja meg amire kellene. konkrétan összekeresi nekem a duplikált fájlokat, de mikor törölni kellene, meg kiirja, hogy ennyit nem támogat a freetrial verzio .
ugyhogy pont azt nem végzi el amiért leszedtem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor X6 /4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- KTC M27P20P Pro 4K IPS MiniLED 160Hz 1ms 1000nit 10bit HDR G-Sync Vsync játékra munkára 1év Garancia
- GameSir G7 Pro Zenless Zone Zero Univerzális Bluetooth játékkontroller Xbox / PC / Android
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ADATA XPG Valor Air 600W
- Xiaomi Mi 11 lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest