Hirdetés
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Androidos tablet topic
- Milyen monitort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen notebookot vegyek?
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
-Control of private information sent to the Internet - ez nem tudom pontosan, mit akar takarni, de ha jol sejtem, nem tobb, amit jol beallitott bongeszovel is meg lehet oldani
-Script blocking (JavaScript, VB script) - bongeszok mind tudjak
-Referer blocking - imho ezt folosleges szurni, elonyod nincs belole, max rontod az oldal statisztikajanak hitelesseget (nagy ritkan lehet haszna, mikor nem enged egy oldal kulso linket, nem kell uj ablakot nyitnod, es bemasolnod a cimet, de ez eleg ritka)
-Cookies blocking - bongeszok mind tudjak
-Ad blocking - hosts file pl, de mint irtad, Te firefox-ot hasznalsz, ahhoz eppen van adblock plug-in (de szerintem folosleges, egy-ket reklamba senki nem hal bele, ennyivel is hozzajarul kedvenc oldalai fenntartasahoz)
-Pop-up windows blocking - bongeszok mind tudjak
nekem inkabb a Runs as Internet Gateway opcio hianyozna, de ez home-user korben ritka, inkabb routert hasznalnak, minthogy windoze alapu netmegosztast csinaljanak, marcsak kenyelmi okokbol is (a router olcso, a masik megoldas kivitelezese bonyolult, s vannak hatranyai)
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax STORM Black Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest