- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fujifilm X
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen házat vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
válasz
Kempetlen #47613 üzenetére
Én értem, hogy nagyon büszke vagy az elért telepítős eredményeidre, de önigazolással önigazolást igazolni nem ér. További jó szervizelést kívánok és persze felnövést. Fürdetés tekintetében ne magadból indulj ki. A többváltozós gondolkodást tudnám megint csak említeni. Azért ironikus, hogy pont a nemsérülést emlegeted, valahogy nekem meg te tűnsz pont ilyennek.
Függ a telepített programoktól, ebben egyetértünk. Minimális, már használható apparát sebességéről írtam. Persze nem értek az informatikához, ez már csak így van.
Win 7-et sem kell telepíteni muszájból. Bullshithalom növekszik. Másik felnagyított divatérv, hogy nem fejlesztenek Win7-re - amivel azt sugallod, hogy nem használható effektíve, de úgy semmire. Esetleg még írd be, hogy megszűnt a Win7, mármint hogy az összes valaha feltelepített bitje eltűnt a világegyetemből. Majdnem ilyen szintű ez a szüntelenül idecitált érv is.
Különben neked honnan a fenéből van ekkora önbizalmad? TE elmagyaráztad. Már elmagyaráztad. Minek fórumozol ilyen habitussal? Notepad.exe, de tényleg vagy zárt csoport, ahol nem érhet ellenvélemény vagy ami még rosszabb, ami végképp lekezelhetetlen: ugyanannak a véleménynek egy más árnyalata.
Az érdekes mód tekintetében a hardverkörnyezetet emlegesd, ne saját magadat. Nárcizmus power.
Szerk.: gondolom a használt Win10-es gépek is régi gépek - arról ment ugyanis a pofázás. Ja nem, keresztérvelés kell, hogy igazad lehessen. Ne csússzunk már félre csúsztatásokon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Yettel topik
- Elite: Dangerous
- Android szakmai topik
- Star Trek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS!Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest