Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • totron

    addikt

    válasz Kempetlen #47596 üzenetére

    Azok közé tartozol sajnos, akik személyeskedéssel próbálják meg az érveket helyettesíteni. Ezzel társul az, hogy a saját kis buborékodból ki nem látsz. Úgyhogy sajnálattal, de részemről is meddővé tetted a vitát. Gondolom teljesen elképzelhetetlen az, hogy más is elsőkézbőli tapasztalásait írja meg. Ha pedig nincs tökéletes átfedésben a 2 beszámoló, akkor jön a "valaki hazudik" kiművelt intézménye. Ha bejárnád a világot, akkor is csak a szűkre szabott látómeződből begyűjtött "tények" maradnának meg. Gratulálok. Remélem kinövöd ezt a felesleges arroganciát és belátás, körültekintés, de főleg: többváltozós gondolkodás kerül a helyére.
    Semmi legenda nincs abban, ha egyik napról a másikra lehal a hang, pattogóssá lesz, mint a 486-osok korában, átáll a létező legszarabb touchpad driverre a rendszer, mindezt kéretlenül plusz és felesleges bosszúságot okozva, időt elvéve. De hosszú és változatos a lista, egészen jelenideji előfordulása. Nekem ez nem kell (másoknak sem, igazából). A Firefox lassabb gépeken meg egyértelműen szarabbul teljesít, mint a Chrome, főleg az utolsó 3-4 verziófrissülés óta.
    Szervizes is lehet hülye. Sufni verziós méginkább.

    (#47599) cigam, jól van. Mi nem értem miért beszélgetünk egyébként, mindvégig egyet mondunk. Persze nincs kifogásom ellene.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák