Hirdetés
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Az X3D-s Ryzenekkel való bűvészkedés a Colorful alaplapjának fő profilja
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- Nagyzási hóbortja van az ASUS legfrissebb, QD-OLED paneles monitorának
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- Gigabyte alaplap topik
- Milyen videókártyát?
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
alpihun
senior tag
Sziasztok!
Utóbbi pár évben ilyen rendszertelen rendszerességgel rádobáltam a telóról a dcim mappámat a laptopra, backup néven, pontos becsléseim nincsenek, de sajnos mostmár lassan minden képem 3 különböző helyen van meg, ami külön tárhelyeken nem is lenne rossz, de ez egy darab hatalmas dcim/cam/photos/pics nevű mappák végtelen egybeágyazása.
Most újítok egy külső HDD-re, normális backup miatt, de szeretném előtte kiszűrni az összes duplicatet.Szóval milyen program, ami ilyen?

Gondoltam, hogy előhozná nekem, hogy milyen fájltömbök clashelnek (mert ha clash van, az esetenként nem egy kép, hanem legalább 100db egy helyen), s én kiválaszthatnám, hogy melyik mappában tartja meg.
Meg ha nem zavarodna bele az eltérő fájlnevekbe és modified dátumokba, gondolom pretty basic.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Akció! Bontatlan Sandisk Ultra 3D SSD 1TB
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest