Hirdetés
- OLED TV topic
- Androidos tablet topic
- Áprilisi hardverpasziánsz
- Milyen széket vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
alpihun
senior tag
Sziasztok!
Utóbbi pár évben ilyen rendszertelen rendszerességgel rádobáltam a telóról a dcim mappámat a laptopra, backup néven, pontos becsléseim nincsenek, de sajnos mostmár lassan minden képem 3 különböző helyen van meg, ami külön tárhelyeken nem is lenne rossz, de ez egy darab hatalmas dcim/cam/photos/pics nevű mappák végtelen egybeágyazása.
Most újítok egy külső HDD-re, normális backup miatt, de szeretném előtte kiszűrni az összes duplicatet.Szóval milyen program, ami ilyen?

Gondoltam, hogy előhozná nekem, hogy milyen fájltömbök clashelnek (mert ha clash van, az esetenként nem egy kép, hanem legalább 100db egy helyen), s én kiválaszthatnám, hogy melyik mappában tartja meg.
Meg ha nem zavarodna bele az eltérő fájlnevekbe és modified dátumokba, gondolom pretty basic.
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad G2 LTE WUXGA i5-1145G7 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest