Hirdetés
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- E-book olvasók
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
válasz
junior11
üzenetére
ez a KeePassXC újabb, mint a sima Keepass?
Független fejlesztés. Az eredeti Keepass Windowsra készült .NET Frameworköt használva, míg a KeepassXC egy multiplatform megoldás Qt-re építve (Windows, Linux, macOS). Mindkettőt folyamatosan fejlesztik, én az XC változatot a kicsit jobb UI miatt preferálom.A maradék részre: nagy a zavar. Egyszer a másik jelszókezelő jelszavát akarod csak itt tárolni, máskor az összes jelszót, nem igaz értem, hogy pontosan mit szeretnél.
A KeepassXC .kdbx fájlokkal dolgozik, ez egy mesterjelszóval védett jelszótár, ezt nem kell tovább titkosítani. A fájlok akárhol lehetnek, ha ezeket egy Google Drive, OneDrive vagy Dropbox által szinkronizált mappában tárolod, akkor megvan a szinkronizálás is (azonban ezt én csak úgy tenném meg, ha a fájlt a mesterjelszón túl egy kulcsfájl is védené pluszban, ami nem kerül felhő közelébe).
Desktopon elvileg van hozzá böngészőhöz extension automatikus kitöltésre, telefonon nem érhető el ilyen megoldás, ott másolgatni kell (gyakorlatilag én a másolgatást választottam desktopon is a ritkán használt jelszavaknál, a sűrűbben használtakat pedig úgyis tudom fejből).
Új hozzászólás Aktív témák
- Újra raktáron! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest