-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
alpihun
senior tag
Halik!
Tolnám a laposon az őszi/egyetem előtti nagytakarítást de szeretném windows refresh/ preinstall nélkül megúszni idén, mivel napokat töltöttem el egy-egy IDE/library feltepítésével/beállításával.
Letöröltem pár tucat programot and stuff de az ilyenek után rengeteg szemét marad itt-ott amiktől nehéz szabadulni s foglalják a helyet s tömik meg a registryt s átláthatatlanabb a mapparendszer, ütközések esetleges újratelepítésnél stb szóval így még sok baj van velük.
Arról tudok, hogy az átlag/legtöbb pc booster/cleaner/optimizer csak ront mindenen, de megkérdezlek titeket, hátha van valami jó cucc ami nekem kellene.
Ugyanide, SSD szoftveres karbantartására mit ajánlotok, ha kell ilyen egyáltalán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- Dobozos ÚJ Acer Aspire 5 A17-51GM-70LZ ULTRA 7 / 16GB RAM / 1TB SSD / RTX 2050 17,3
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest