Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2024 - a visszatérő
- 
			  PROHARDVER!      Ajánlott ingyenes Windows programok Ajánlott ingyenes Windows programok     
 Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
- 

dqdb nagyúr válasz  GEPESZ66

üzenetére GEPESZ66

üzenetéreNem tudom, kizárólag szakmai prezentációkat készítettem eddig Powerpointban, ahol a háttérzene, mint olyan, szóba sem kerülhet. Az ilyen színes-szagos dolgokhoz a ProShow is jó választás lehet, egy felturbózott diavetítések készítésére specializált szoftverről van szó. pc360: nem szeretem a clipboard managereket az n+1 clipboard támogatásukkal, amiket próbáltam, kényelmetlenek voltak (ráadásul a legtöbb szoftver, amit használok, maga is támogat ilyet, és ott sem jött be ez a feature), ellenben a Paste as Text keresgélésétől vagy egy Notepaden keresztüli két lépcsős másolástól már a falra másztam (és ahogyan egy másik topikban kiderült, ezzel nem vagyok egyedül  ). Így egyszerű a képlet: Ctrl+V, ha formázva kell, Win+V, ha formázás nélkül. ). Így egyszerű a képlet: Ctrl+V, ha formázva kell, Win+V, ha formázás nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 1st : i5-3GEN I 8GB I 240SSD I 14" FHD I mDP I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

). Így egyszerű a képlet: Ctrl+V, ha formázva kell, Win+V, ha formázás nélkül.
 ). Így egyszerű a képlet: Ctrl+V, ha formázva kell, Win+V, ha formázás nélkül.