Hirdetés
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Apple MacBook
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali médialejátszót?
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomic
addikt
Köszi mindkettőtöknek.

Annyi kérdésem lenne még,hogy próbáltam DVD ISO fájlból MKV-t csinálni a Makemkv-val de a kép szerintem rosszabb lett. Ez miért lehet?
Most kipróbálom Handbrakeval hátha ..Illetve kísérletezek a Handbrake beállításával is. Itt egy Iso fájlból(23GB) Próbálok MKV-t csinálni úgy,hogy a lehető legjobb hang és kép minőség maradjon. Ezt ugye úgy csináljam,hogy a hang beállításnál válasszam ki az a formátumot amiből szeretném(nyilván a legjobból DTS HD),codeknek mit érdemes.Melyiket válasszam ezt nem tudom?Gondolom AAC. Majd jön a bitráta.Itt a legnagyobbra raktam és a végén beállítottam,hogy 5.1 keverés legyen.
Jól csinálom így?
A másik kérdésem az lenne,hogy BD formátumból hogy kell a lehető legkisebb veszteséggel MKV-t csinálni?bluemirage Az új verziós Handbrakeban az oldal sávban találhatók a formátumok. Itt elég ha mondjuk az említett ISO fájlt beállítom pl Martoska MKV1080p30-nak és esetleg az Fps-t 23.976 és már mehet is?
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- CSX DDR4 16GB 2666MHz ram, számlával!
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52s - i7-8G I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest