Hirdetés
- Formálisan, de hivatalosan bejelentette a Clearwater Forestet az Intel
- Gyorsjavítást kapott a visszavont, majd újra kiadott GeForce driver
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
- RAM topik
- Videós, mozgóképes topik
- Nem csak drága ATX 3.1-es tápok léteznek
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pc360
addikt
válasz
minionair
üzenetére
Azt mondanám, hogy semmiben.
Viszont legközelebb, ha esetleg eljönne az ideje valamiért egy újratelepítésnek, vagy gépváltásnak, már nem foglalkoznék a régi rendszerrel. Nekem elég erős ellenérzéseim voltak sokáig (plusz 10-zel nem kompatibilis profibb egerem), ezért jó sokára álltam át, de már nem térnék vissza. Megtaláltam azóta azokat a programokat is (a napokban linkeltem mindet, és felmerült egy új is), amivel kikapcsolható egy rakás MS agybetegség, műveletközponttól egészen a start menü spamjain át a háttérbéli jelentésekig, és így már egészen Win7-szerű, csak ugye ablakszéli átlátszóság nincs. Cserébe kicsit kompaktabbak az ablakok, minimálisan modernebb hatású az egész. Stabilitásra lassan ugyanaz, sebességre itt-ott gyorsabb. Szerencsére ilyen hibrid, beúszó színes oldalsávok és hasonló tróger megoldások nincsenek, mint a 8-nál, és van start menüje, rendes, nem 3rd party szerencsétlenkedés. Az Update pedig meglepően sok gépet és hardvert lekezel, 3 fokkal könnyebb laptopokra újrapakolni, mint a 7-et. Ja, és nincs szívás az órák alatt felszüttyögni képtelen frissítésekkel, mint a 7-en, ami köztudottan a userek újabb rendszer felé rúgdosásának kelléktára, sajnos vagy sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD Digital konzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 830 G5, G6 13,3" i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- DELL Latitude 5480, 14",HD,i3-7100U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Xiaomi 15 12/512GB - Kártyafüggetlen, Zöld, ÚJSZERŰ - 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Viszont legközelebb, ha esetleg eljönne az ideje valamiért egy újratelepítésnek, vagy gépváltásnak, már nem foglalkoznék a régi rendszerrel. Nekem elég erős ellenérzéseim voltak sokáig (plusz 10-zel nem kompatibilis profibb egerem), ezért jó sokára álltam át, de már nem térnék vissza. Megtaláltam azóta azokat a programokat is (a napokban linkeltem mindet, és felmerült egy új is), amivel kikapcsolható egy rakás MS agybetegség, műveletközponttól egészen a start menü spamjain át a háttérbéli jelentésekig, és így már egészen Win7-szerű, csak ugye ablakszéli átlátszóság nincs. Cserébe kicsit kompaktabbak az ablakok, minimálisan modernebb hatású az egész. Stabilitásra lassan ugyanaz, sebességre itt-ott gyorsabb. Szerencsére ilyen hibrid, beúszó színes oldalsávok és hasonló tróger megoldások nincsenek, mint a 8-nál, és van start menüje, rendes, nem 3rd party szerencsétlenkedés. Az Update pedig meglepően sok gépet és hardvert lekezel, 3 fokkal könnyebb laptopokra újrapakolni, mint a 7-et. Ja, és nincs szívás az órák alatt felszüttyögni képtelen frissítésekkel, mint a 7-en, ami köztudottan a userek újabb rendszer felé rúgdosásának kelléktára, sajnos vagy sem.