Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Üdv!
Excelben készítettem cikkeimhez, összefoglalóhoz táblázatot. Amikor betettem ide, úgy volt beállíthatva, hogy csak megtekintetni lehessen, beleszerkeszteni ne, ez ok. Ezt tudja a Google Drive is. Viszont a spec. MSO formázásokkal már nem boldogul, ha átkonvertálom a saját táblázat formátumába, hogy meg tudtam osztani. Ezért tértem át OneDrive-ra, mert ott online Excelben jeleníti meg és ez a rész is teljesen ok.
Viszont, amivel nem tudok mit kezdeni, az a letöltés funkció....mert mindkettőben letölthető az adott dokumentum, amit én nem szeretnék megengedni. Viszont ennek korlátozását egyikben sem láttam beállítási lehetőségként. Próbálkoztam Excelben a füzetvédelemmel, de azt meg OneDrve-nál az online verzió nem tudja kezelni, csak az offline Office.Kérdésem az lenne, hogy létezik olyan online tárhely + táblázatmegjelenítő, amiben egyrészt csak megtekinteni engedi, illetve a letöltés külső szemlélőnek inaktív

Új hozzászólás Aktív témák
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Új Samsung GalaxyBook X360 FHD 2in1 OLED i7-1360P 12mag 16GB 512GB Intel Iris XE Toll Win11 Garancia
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs