- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Harmincadik születésnapja alkalmából megújult az AIDA64
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- Milyen alaplapot vegyek?
- Egy módosított állománnyal több GPU-ra is engedélyezhető az AMD-féle FSR 4
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LonGleY
veterán
válasz
Kékes525 #32978 üzenetére
Nem a Net Meter és a DU Meter együtt futtatása a gond, hanem a GlassWire béta használata olyan gépen, amin már van védelem. (És ezzel a teszttel gyakorlatilag választ is kapcstam arra a kérdésre, hogy mennyire gáz avagy sem pont emiatt telepíteni egy olyan rendszeren, ahol már van normális tűzfal.) Mindegy, hogy a beépített akármije ki van-e kapcsolva, attól még az ehhez szükséges drivereket felpakolja, ez pedig épp elegendő (nem először lehet ilyennel találkozni). Teljesen egyértelmű, hogy nem egy szimpla, régóta bizonyító statisztika app okoz galibát (most nem azért, mert én ajánlottam, de nagyon kicsi rá az esély).
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3424, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest