Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rodzser Mór
senior tag
Helló!
Olyan progit keresek lehetőleg ingyeneset, ami egy csoportba fogja az asztalon a parancsikonokat (én adom meg, hogy mely ikonokat) és mint egy lenyíló menü működik. Tehát kb úgy nézne ki, hogy pl "rendszerprogramok" néven (amit én adtam meg elnevezést) van egy ikon az asztalon és ha arra rákattintok, akkor kibontja a tartalmát. Mégjobb, ha lehet állítani, hogy ha csak az egeret ráhúzom már akkor kibontsa.
Valamilyen szinten megoldható, hogy mappát (mappákat) helyezek el az aszalon és abba teszem a belevaló ikonokat. De ez a módszer kicsit nehézkesebb.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Autós topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 10
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Horgász topik
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Üzleti előfizetők hirdetései
- DELL LATITUDE 5420 üzleti laptop garanciával 14", i5-11345G7 16gb ram 256ssd FHD
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest