Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iginotus
addikt
válasz
banán007 #26452 üzenetére
Ennek is ugyanaz a baja. Sajnos ők sem tudják megnyitni. Sajnos ha nem indexelhető nem is látszik. Szóval még mindig forbidden.
Pl most úgy gyorsítottam, hogy a total commanderben ctrl+n el megnyitottam a letöltést és oda copiztam amikor tudtam hogy a fájl nevei 1-2-3-4-5 re végződtek mert egy előadás sorozat. Szépen és gyorsan le is szedte mindent
AtHoS Régebbi Falshgetben találtam ilyent, meg általában a letöltős prgik is tudják, de azok sem látják a fájlokat. Tehát * karakterrel mindenre keresne, de 0 látható fájl van a könyvtárban. Szóval nincs miből keresnie. Persze ha pontos hivatkozással nyúlsz a fájl után akkor megtalálja és leszedi. (De ehhez tudni kel a fájl nevét amit egy két lépcsős html-ből lehet kiszedni.)
Próbálkozok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Wise (ex-TransferWise)
- iPhone topik
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- League of Legends
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Eladó megkímélt állapotban levő Oppo Reno 5Z 8/128GB / 12 hó jótállás
- Új áru!!! 09.23. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus A-DATA 750W
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest