- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- HTPC (házimozi PC) topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Milyen pendrive-ot vegyek? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex91
félisten
A-Data s102 pro-ra gondol, de egyebkent felmesz az a-data honlapjara, es ott korrekt sebesseg adatokat talalsz a pendrive-jaikrol...
[ Szerkesztve ]
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
BullZeye
veterán
Így van, szakmai fórum, és nem egy kérdez-felelek társalgó chat szoba. Ha valami érdekel 99%, hogy már megkérdezték, ha nem képes elolvasni pár oldalt, nem is érdekli igazán, és semmi keresni valója egy szakmai fórumon. Ilyen kérdésekkel van teleoffolva az egész topic, ami miatt a többi hülyegyerek se fogja végig olvasni az előző pár oldalt.
Ha unatkozol válaszolj a kérdésére, és ne kötekedj mással, mert annak megint semmi értelme egy szakmai fórumon.
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
macska
tag
Ha ajánlhatom, akkor érdemes elolvasni 1850-es hozzászólásnál kezdődő egy oldalig terjedő hozzászólásokat. Bizonyos dolgok lettek ott megfogalmazva, például, hogy milyen infók kellenének ahhoz, hogy segíteni is lehessen + itt lehet látni az 1-es számú hozzászólás kialakulását, és okát, hogy miért is jött létre.
macska
-
FireKeeper
nagyúr
a 10MB/s-ot nagy fájloknál szerintem mindegyik 32gigás meg tudja ugrani. vegyél valami usb3-asat.
Kezdő vagyok: milyen szempontok lennének fontosak? amúgy a sebességadatokban még az A-Data hivatalos értékei állnak a legközelebb a valósághoz.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
macska
tag
Bármelyik, 32GB-nak 10MB/sec-et illene tudni írásban. A sebesség nem fontos??? Majd lesz, ha esetleg nagyobb file-okat pakolsz rá, a 32GB méret miatt, mert marad helyed. Általában. Sok kis file esetén pedig a max 10MB/sec írás még lassabb lesz, ha az a max, így hát időd, az legyen elég, ha a sebesség nem fontos. Ha média file nincs a tárolást tekintve az elképzelések között, akkor jó lehet bármi. Viszont sok kis file esetén a max 10MB/sec írás macerás lehet, bár 32GB esetén min. 10-15MB/sec szerintem lesz az írás is. Ez csak tipp.
macska
-
macska
tag
Ha bizonytalan vagy, megnézném mi a választék, menj hazamegyek, a neten megnézem, hátha van valamelyikről adat, (Gyártó, pontos tipust felírása) és ha ok, azt veszem meg. Én ezt tenném.
Én megnézem a neten a cuccost bolt web oldalán, kiválasztom melyik a jó árban, és tudásban, és megveszem, ott, ahol a keretbe belefér, személyesen átvehető, és van rá magyar garancia. Auchan-os (és más egyéb ilyen helyek) akciós cuccai, de a nem akciósak is részemről kizárva. Egyébként szerintem ezek az akciók drágák, mert lehet annyiért kapsz máshol jobbat, vagy az adottat olcsóbban is. Előfordulhat.
Az a lényeg, mennyi a kereted, én csak a gyakorlati használatra mutattam rá, ami bekövetkezhet, amikor elkezded használni.
macska
-
macska
tag
Vegyél A-data-t, de előbb nézd meg a weboldalát, hogy mit is tud.
Web áruház nem jó neked. Menj el a tescoba, vagy boltba és nézd meg, mik vannak pontosan, ami jó. Aztán menj fel a gyártó weboldalára és nézd meg mit ír róla. Az A-data pontos adatokat ír, egy másik gyártó ki tudja.Ha engem kérdezel, akkor inkább gyors cuccost vennék drágábban, mert így a 9XXXft lesz majd utólag kidobott pénz, mert lassú lesz, a gyakorlatban. Az A-data S102Pro 3.0-ás USB 2.0-ás porton is olvasásban és írásban is 25MB/sec felett tud, 3.0 porton, ha egyszer majd lesz, olvasás 100MB/sec írás 50MB/sec. Fémházas, és masszívnak tünik. Ha sajnálod rá a pénzt, vegyél bármilyen 32GB-ost 10MB/sec felett azért tudnak szerintem, de mintha ezt már leírtuk volna. Silicon Powert ne, a minősége kérdéses.
[ Szerkesztve ]
macska
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ajánlott adathordozók az összefoglaló alján.
Társtopikok:
• Pendrive probléma
• Pendrive irás-olvasás sebesség
• SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Seagate Expansion Portable 2TB külső merevlemez (1TEAP6-500) eladó.
- Delock 18136 - 3,5" to 5,25" bővítő, beépítő keret / csavarokkal, dobozával, mindennel együtt.
- Eladó egy WD Blue 1TB HDD
- Micron 256Gb M2 SSD és 128-as bontatlan pendrive eladó!
- Seagate Enterprise Capacity 6TB HDD merevlemez SATA 3.5" 100/100
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest