- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
QwErTy42
addikt
Kihagytad a feltételezéseid közül azt, hogy valaki valamit félre értett egy telefonos beszélgetés során...
Ha megnézi bárki a HP oldalán a termékleírásnál vagy egyszerűen csak a nyomtató dobozát, akkor láthatja, hogy a mellékelt patronok kapacitása rendre 550-600 oldal.Felettébb szánalmas, hogy még mindig ezen lovagolsz.
#5256: a HP nyomtatóját pont 10 bekezdéssel lejjebb fikáztad, hogy miért csak 400 oldalt nyomtat 800 helyett... akkor bezzeg nem mondtad el, ugyanezt a dolgot illetve azt is figyelmen kívül hagytad, hogy minden gyártó ugyanazon ISO szabvány szerint adja meg egy adott telítettségre a nyomtatható oldalak számát...
Az hogy valaki nem reagál fél napon belül a fórumban még nem jelent semmit, viszont az, amit feltételezel ebből az már Téged minősít.
A baj csak az, hogy a széllel szemben piszkítasz és még akkor sem vagy hajlandó ezt észre venni, amikor az arcodba kapod a legjavát.
A félrevezetésről inkább ne is beszéljünk. Komolytalan.
Végeztem Veled. Másnak válaszolok a felvetésére de a Tieidre nem fogok.
Fogd fel győzelemnek vagy aminek akarod!(#5255) HXY : Nincs ötletem. Szerintem ezt olcsón megúszni nem lehet. A docx lesz a szűk keresztmetszet.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest