Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tsyl

aktív tag

Sziasztok!
    Canon Pixma IP7250 nyomtatóm elhalálozása miatt néznék egy megfelelő "utánpótlást", többnyire családi fotók házilagos nyomtatására, de nagyon elvesztem a mostani készülékek kínálatában. Keresgéléseim alapján, nagyon vonzónak látom a tintatartályos megoldást, a Canon-nál sokat szenvedtem a patronokkal.
    A Pixma 9600x2400 dpi felbontással dolgozott. Amiket most látok és kacsingatok rá, az pont a fentiekben említett Brother DCP-T525W és az Epson L1210. Viszont ezek felbontása messze alatta marad a régi masinához képest, úgy gondolom.Mi lehet a jó választás, hogy ha nem is laborminőségű fotókat, de egy házi fotóalbumba rakható minőséget elérjek? (Fotópapírra nyomtattam mindig is.)
    Igazából a Brother márkát nagyon vonzónak találom. Nagyon jók a számított költségei. Csak éppen olvasom azt is, hogy a T525W-nél a nyomtatófej Piezo 70x3 fúvóka, míg pld. a T720DW vagy MFC-T925DW-nél Piezo 210x3 fúvóka van. Egyszerű kis eszemmel gondolkozva, ez nyomtatásnál gondolom, már látványos javulást eredményezhet a legjobb minőségben való nyomtatáskor.Tudtok ezzel kapcsolatban tanácsot adni?
    Csatolom is a képernyőképet, amiről az infókat szedtem:
    Brothers műszaki adatok

agabe: tényleg ennyire nem éles a nyomtatása a vásárolt masinádnak?

Új hozzászólás Aktív témák