- Apple notebookok
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen TV-t vegyek?
- Nikon DSLR topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Huawei MediaPad M5 - nagyot szól
- ASUS blog: NVIDIA Reflexet a jó reflexekhez
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz zlatan92 #167163 üzenetére
A Pavilion középkategória, fém palmresttel, bill. világítással, jó kijelzőkkel és egyéb extrákkal. Sokkal jobb minőség, mint a 250-esek vagy a fent említett 15s.
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
hallador
addikt
válasz zlatan92 #166494 üzenetére
Min 300 000, 350 000.
Ha kell az 5 év gyári is, pl HP ProBook esetében, akkor 351 - 400000 Ft.
Ha új gép kell.The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
veterán
-
Pano
addikt
válasz zlatan92 #166442 üzenetére
Sajnos manapság, főleg ebben a kategóriában az az élettartam várható el, ameddig a garancia szól. Ilyen mocsok világ lett.
Persze ez nem 100%, lehet belefogsz és az is elfog menni 5-6 évet, de az esélyek erre nem jók. Használt, de garanciás üzletivel jobb esélyekkel indulsz neki.
Ami 9 éve megfizethető kategóriában volt még mindig jobb anyagminőséggel rendelkezett, mint ma sok 400-500 ezres gép. De még az 5 évvel ezelőttiek is.#166443 Jano_023: Nem legfőképp a teljesítmény itt a probléma, hanem az anyag és összeszerelés minősége. Nem sokra mész az elégséges hardverrel, ha a kijelző leesik, a ház megreped és nyeklik, folyamatosan cseréled a billentyűzetet mert eldöglik stb.
[ Szerkesztve ]
Körülbelül 36-ot?!
-
Jano_023
őstag
válasz zlatan92 #166442 üzenetére
Nekem jelenleg egy lenovo gépen van AMDs procival és több mint 6 éve megy. Mikor vettem akkor nem volt csúcs kategória egy jó közép mezőny volt. Szerintem ha megnézed a cpu és GPU beanchmark eredményeket látszik hogy elég sokat fejlődtek pár év alatt a gépek. Én jelenleg ugyan úgy AMD vonalon nézelődök és azt látom hogy a 7 és 5 negyedik szériás gépen 10-12x többet tudnak mint a 6 éves gépem. Szóval szerintem i5-7 10gen és az AMD Ryzen 5 valamint 7 szériak szerintem min 5 évet bírni fognak a 9-ben nem vagyok biztos. Persze a fent írtak átlag felhasználásra vonatkoznak nem játékra vagy tervezői munkára.
[ Szerkesztve ]
''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
Farkassacred
őstag
válasz zlatan92 #161198 üzenetére
Üdv. Két laptopot tudnék ajánlani a számodra.
Az olcsóbb hp probook, tavalyi processzorral. Probook 450 g6
Kicsit" drágábban meg itt a legújabb processzorral. Probook 450 g7
Ez a legmegbízhatóbb laptop ennyiért, ezért nem is ajánlottam olcsóbban.I'll meet you again through the eyes of our son.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest