Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen széket vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Bluetooth hangszórók
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
asuspc96 #65898 üzenetére
100-ért ne nagyon akarj OS-sel gépet. Karácsony előtt nézz vissza, hátha van valami ákció'. Lidlben volt nemrég valami csoda 3 év garral W8-cal 90-ért v 100-ért. De általánosságban értelmes gép ennyiért nem szokott lenni winnel. Licenszet viszont bolti ár harmadáért lehet venni kéz alatt.
-
asuspc96
senior tag
Helló!
erre még nem nagyon kaptam választ....annyival egészíteném ki, hogy használt nem játszik...csak boltból !!!
1920x1080 és lehetőleg bírja a strapát, mind fizikailag mind szellemileg -
Zolly444
aktív tag
válasz
stratova #65896 üzenetére
Hello. Két laptop között gondolkodok. Játék is lesz rajtuk.
Lenovo Thinkpad Edge e531 és HP ProBook 455 G1
Ki melyiket választaná? És persze miért. -
-
deja vu
addikt
-
hool
aktív tag
válasz
Chaser #65889 üzenetére
ahogy olvasom a teszteket, már a 3 számjegyű kategória se olyan mint az egyel előtti.
Mi lenne, ha megcsípnék még az utolsó erőd felépítésű 8xx0 akármelyikét?
pl http://hardverapro.hu/apro/1013402
vagy http://hardverapro.hu/apro/hp_elitebook_8570p_ujszeru_allapot_magyar_billentyuzet_nag
szerintetek?
így árban is megúszom + legfeljebb veszek egy frankó monitort mellé. -
stratova
veterán
válasz
stratova #65883 üzenetére
Szerk.: az IPS-es TP-ért kb. ilyen árat kell kicsengetni.
-
stratova
veterán
Ma (sajnos?) az ULV a divat még sok gamer gépnél is. PS tán nem fog úgy repeszteni mint egy i7 MQ procival, de a mostani gépedhez képest így is előrelépés. Numpad sincsen rajta.
Ha ilyenre fáj a fogad, akkor ott Latitude E6530/6540 vagy T540P a nyerő.Némi esztétikai hibával akad aprón is E6530 kicsivel 220 felett. Újonnan kb. innen indul az E6540 az T540P.
Elvileg a T540p és T440s elérhető 3k IPS panellel is de én a hazai kínálatban még nem találkoztam vele.
-
stratova
veterán
válasz
Chaser #65879 üzenetére
Az a 850 olyan felszereltséggel igencsak jó árban van és még magyar billentyűzetű is, csodálom ha még nem vitték el.
hool: nem gyakori az ilyen gép ennyiért (HU bill., sok gar., matt FHD, épkézláb dVGA). Ennek az ára vígan 300 felett lenne, az alapkivitelért szoktak annyit kérni mint amennyiért ez megy alfánál. -
hool
aktív tag
sziasztok,
előre is köszi a tapasztaltak segítségét. Min 3 évre venném a gépet, ez fontos lehet a confignál, milyen szabványokat tud (pl wifi ac?).
Jelenleg 6910p hp-t nyúzok, elnyűhetetlen, csak fullhd-t már nem viszi. Az itt szerzett jó tapasztalatokat szeretném megőrízni, azaz strapabíró legyen, üzleti?!, masszív, ne műanyag, minőségi. Viszont szeretnék teljesértékű billt, numpaddal, magyar legyen, háttérvilágításos.
Ezen túl fontos, ha esetleg szükség lesz rá, gari minél hosszabb, de egyszerű ügyintézéssel legyen (talán dell, hp?).
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
jó lenne 1 héten belül
(2) Maximális keretösszeg Ft-ban?
elsődleges célár 300k, ha musthave gép+érv, akkor mehetünk feljebb.
(3) Felhasználási kör? (játék, CAD, PhotoShop, renderelési folyamatok, virtualizáció, irodai munka stb…)
ageof2 óta leragadtambiztosan játszanék, de nem lihegném ezt túl. PS igen fullhd/4k videók igen, irodai igen.
(4) Játékra használnád-e? Ha igen akkor milyen játékokkal játszol és azokat milyen felbontáson illetve részletességgel szeretnéd futtatni? néha biztos, fullhd/nem lényeg.
(5) Mi a fontosabb számodra, a minőség vagy a teljesítmény?
minőség
(7) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt?
na ezt nem tudom, 15.6-on jó már a fullhd? matt, mindenképpen színhű megjelenítő, szóval asszem tn-nél jobb.
pixelgarin érdemes rugózni?
(8) Notebook tömege?
max 3kg
(9) Operációs rendszerrel vagy nélküle?
win7 pro 64 bit
(10) Tárhely (HDD/SSD) és memória (RAM) mennyisége, illetve, szeretnél-e bele optikai meghajtót?
ssd min 250giga, ram min 8 giga, szeretnék valami kombo írót.
(11) Egyéb kívánság? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
mindenféle (új) csati, szabvány legyen, ha van értelme (pl az elején említett wifi ac?).
(12) Használsz-e CPU (processzor) vagy GPU (grafikus processzor) igényes alkalmazást?
asszem igen, ps, stb.
(13) Eddig kinézett notebookok? Linkeld be a boltot! (Ez azért fontos, mert ha jó notebookot választottál akkor csak egy olcsóbb boltot kell keresnünk)
elitebook 850 g1-et néztem alfa156-tól, csak a procit gyengének találtam, főleg, hogy nem évente veszek notit, 3 év múlva is megfeleljen kb.
(14) Használt gép is szóba jöhet, vagy kizárólag csak új?
jó a használt, a mostanit is úgy vettem, csak garival legyen.köszi a javaslatokat
-
j_szilard
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni notebook vásárlásba.
Amit kinéztem:Lenovo Ideapad B590 59-410470
Lenovo S510P 59-402693Szerintetek melyik jobb vagy tudtok esetleg mást ami megbízhatóbb, jobb?
Keretem 90e ,jelen esetbe mind a két gép ugyanannyi.
Nem játékra kell!
Netezés,letöltés,film nézés
Ha tudtok jobbat vagy bármilyen tanács lenne örülnék neki,mert a napokba(1-2) tervezem a megvételt.Köszönöm!
-
brumi1024
veterán
A második része általában igaz a mondatnak (akinél pedig nem, az nagyon jól tudja hogy nem), az első rész viszont bizonyos esetekben igaz. A nem jól párhuzamosított alkalmazásoknál, ahol csak 1, max két szál terhelt ott ez igaz, egyébként nem kérdés az i7 fölénye. Utóbbira példa: képszerkesztés, videovágás, bizonyos CAD alkalmazások, multiplayer játékok (BF3-4 főleg), bizonyos singleplayer játékok (Watch Dogs), virtualizásás, Android fejlesztés (nagyobb app-ok fordítása és az emulátor ügyesebb a több magon)...
-
Tikakukac
titán
válasz
Handball94 #65874 üzenetére
Ilyen alapon én meg még olcsóbban megoldom, mert van ismerős nagykerben és olyan áron hozom ki a dolgokat, mint amit te nettóban látsz.
A kisker árakhoz képest nem feltétlen elszállt az SSD ára ott sem. Pont. -
ZavaBalazs
őstag
válasz
Roxkex #65868 üzenetére
tudsz, de nem tudom, hogy mennyire ajánlott a bolt, na meg a képen, ha jól látom, angol billes gép van, szóval egy utánanézést biztos megkövetel...
a szalonos árat jövő héten tuti "emelik" 5000-rel, mert ez hétvégi akciós ár, az viszont tuti, hogy a bolt megbízható, és a billentyűzet (meg egyebek) magyar. -
runner 125
nagyúr
válasz
Roxkex #65868 üzenetére
30-cal többért a fentebb is említett N550.
stratova
A laptop vásárlók 5%-a van tisztában, h melyik dGPU milyen kategóriát képvisel és kb. hol helyezkedik el az előző generációkhoz képest. Az átlag user csak a számoknak hisz, ilyen egyszerű az oka, így lehet eladni több éven át kis túlzással ugyanazt a gpu-t átnevezve.
...és működik a marketing. -
Roxkex
senior tag
Halihó!
Ezt a laptopot szeretném megvenni majd (feltehetőleg jövőhéten). Ha ,ennek az árát emelik , akkor tudtok hasonló tudású gépet és hasonló áron ?
Előre is köszi mindenkinek ! -
tmximum
tag
válasz
Leleményes #65864 üzenetére
Azt mondták, hogy ez az i5-ös proci megeszi a legtöbb i7-eset reggelire valamint, hogy erősebb i7-est meg nem érdemes venni, mert csak forróbb lesz tőle a gépem, és úgyse tudom kihasználni.
A videokártyáról szintén azt mondták, hogy b***ott erős.
És az SSD-t meg a 8gb-ram ot még extra gyorsítás miatt tennék bele.
Ez így igaz?
-
tmximum
tag
Sziasztok! Szeretnék venni egy Laptopot kb 200 és 300 ezer között. Eddig egy nagyon jó Asus-om volt 3gb-ram-mal és egy i3-as procival. (3éves gép) Amire igazából kéne, hogy munkámból adódóan folyamatosan több programot használok egyszerre (pl: excel+chrome sok ablakkal+vlc+torrent stb) valamint két munka között ha játszani vagy filmezni szeretnék, akkor azokat is futtassa el. (legújabb need for speed, far cry 3 stb)
Amit nekem a laptop szalonban ajánlottak az egy ASUS N550JK CN033D laptop
(Intel® Core™ i5-4200H Processzor / 4GB / 500GB / NVIDIA GeForce GTX 850M / Free DOS / Ezüst / Szürke fedlap)
Ez így 229ezer és +10ezerért 8GB Ram lesz benne, valamint +39ezerért meg SSD -t raknak bele (nem találom a típusát).Azt mondták, hogy ez így egy nagyon gyors és nagyon erős gép lesz.
Vélemény? Ellen javaslat? Más ötlet?
Előre is nagyon köszönök minden segítséget.http://www.laptopszalon.hu/laptop_notebook/asus/ASUS_N550JK_CN033D_Intel_Core_i5_4200H_4GB_500GB_NVIDIA_Free_DOS_Ezust_/_Szurke_fedlap_90NB04L1-M00380_12124.html
-
Handball94
aktív tag
válasz
daniel.orban #65853 üzenetére
Legutóbbi rendelésem az emagról Romániából érkezett, laptopot nem vennék tőlük.. pont az előző kommentben felvetett probléma miatt.
-
Kbali
nagyúr
válasz
A konkrét gép már kifutott modell, a garancia miatt pedig nézd meg, hogy az üzletet milyen székhelyű cég ,melyik országban érvényes jogok alapján intézi.
-
stratova
veterán
Azért viccesek ezek a VGA gyártók Nvidia Fermiről húzza le a 3. rókabőrt (GF119 520M, 520MX, 610M [40 nm], 705M [28 nm] ill. GF 117 620M [40 nm], 710M, 720M, 820M [28 nm]) AMD a GCN-es felső háznak ad 3. alkalommal új nevet (7970M, 8970M, R9 M290X).
-
Lincy
csendes tag
Sziasztok!
Notebookot vennék, vagyis a vállalat nekem, de nekem kéne kiválasztanom. Legyetek kedvesek segíteni ebben! (Preferált márka: Asus)
1, Egy héten belül
2, 250.000
3, Irodai munka, CAD, minimális játék
4, nem sok játék (semmi extra kívánság)
5, teljesítmény, minőség egyaránt fontos (nem vetnék meg egy minőségi anyagból készültet)
6, Szeretnék mindenképp, de ha egy DVD-s változat helyére külön kell vennem és berakni az sem gond (Persze árban így legyen olcsóbb a laptop, hogy pluszba megvehessem a beépítendő SSD-t)
7, Mérete 17" körül, felbontása vagy FullHd, vagy 1600x900, de az 1080p jobb lenne (nem számít fényes vagy matt)
8, Tömege nem igazán mérvadó,
9, Mindkét lehetőség megoldható
10, 500GB-1TB közötti HDD, az SSD olyan 120 GB körül (szóval csak rendszernek), RAM legyen 8GB körül, optikai meghajtó nem létszükség
11, HDMI kiment fontos
12, Talán a CAD, de i5 alá semmiképp nem adnám a processzort. GPU igényest nem igazán
13, Még nincsenek konkrét darabok...
14, Csak új jöhet szóbaElőre is köszönöm a segítséget!
-
stratova
veterán
válasz
-
daniel.orban
csendes tag
válasz
Khelben #65852 üzenetére
Sziasztok!
A Hp proobok 4540s laptopról mi a véleményetek?
http://www.emag.hu/hp-probook-4540s-notebook-intel-174-core-small-sup-tm-sup-small-i3-3110m-2-40ghz-es-processzorral-ivy-bridge-4gb-500gb-amd-radeon-hd-7650m-1gb-linux-f0x27es/pd/DK5SJBBBM/
Mennyivel jobb mint a Toshiba C50/C55 vagy a Lenovo G5XX széria? Ha a billentyűzet nemzetközi, matricázással megoldható a magyar nyelv?
Főleg egyetemre kellene. Elsősorban olyan kell amit nem megy tönkre és legalább 6-7 évig tudom gond nélkül használni. 130-150k körül nézelődöm.Segítségetek köszönöm!
-
CTM
csendes tag
Sziasztok!
Hölgy ismerősömnek keresek laptopot irodai és internetes felhasználásra, 130-140k-ból (Ha nagyon meg tudom indokolni, akkor még a 140 talán belefér), 15,6-os képátló, használható webcam, OS nem kell és szokás szerint: lehetőleg ne fekete... (Bár az utóbbi csak jó pont.) Egy pár hete követem a fórumot és a következő két esélyesig jutottam:
Lenovo Ideapad Z510 + 1 év Prémium Garancia Standard (nem tudom ,mennyire éri meg a plusz szolgáltatás)
Dell Inspiron 3542 + 1 év Laptopszalon garancia (Ha jól látom csak akkor kell fizetni ha tényleges javítás történik vagy ha szállítás szükséges.)Mindkettőt sikerült élőben is megnéznem:
A Lenovonak sokkal kellemesebb tapintása van, hosszabb billentyűzet útja és fogásra is meggyőzőbb az összeszerelése. Viszont tartok kicsit az esetleges szerviztől, illetve nem ismerem a driveres ellátottságát + "csak" 2 év gyári garancia van rá.
Dell mellett szól a 3 év gyári garancia (+1 év bolti), illetve a hazai szerviz és emlékeim szerint driverek tekintetében sincs nagy gond.Ha valamiben tévednék vagy lenne bármilyen meglátásotok a fentebb írt 2 géppel kapcsolatban, azt szívesen veszem!
-
badd
tag
Sziasztok!
Laptop vásárlás előtt állok (vagyis nem én, de ez mindegy.) A Topic összefoglalóban lévő kérdésekre a válasz amivel definiálom, hogy milyen gépre lenne szükség:
1, 1-2 héten belül mindenképp
2, max 130ezer Ft
3, Igazából csak internetezés a cél.
4, Játékra egyáltalán nem lenne használva.
5, Netezéshez nagy teljesítmény nem kell, így a minőség előrébb tud kerülni.
6, Ha belefér a keretösszegbe akkor lehet benne SSD, de nem feltétel.
7, Ha tudtok, akkor ajánljatok egy 15 és egy 17 colosat is, a két méret közül még nincs pontosan eldöntve, hogy melyik lenne a megfelelő. Ha van, akkor pedig matt legyen a kijelző.
8, Tömegre nincs nagyon kikötés.
9, Inkább legyen oprendszer, mint ne.
10, Nem feltétlen kell nagy tárhely. RAM-ból legalább 2GB legyen. Optikai meghajtó nem baj ha van.
11, passz
12, nem lesz használva CPU és GPU igényes alkalmazás
13, Mivel mostanában nem foglalkoztam Notebookokkal így még nem néztem utána, hogy mi lenne. Ezért fordultam hozzátok.
14, Kizárólag csak új legyen.Előre is köszönöm a segítséget!
-
-
Tikakukac
titán
válasz
ZavaBalazs #65840 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy kevésbé fakul és inkább lilul, de legalább 15 foknyi döntögetésig tartja amit a TN sem tud. Egy random picit is igényesebb panel pépesre veri ezt is, S-PVA van a moncsimban és emellett az N550 meg G56 is szabályszerűen csúnya volt. De még egy AFFS is megette őket. Helyén kezelve viszont szépek.
-
Leleményes
tag
válasz
ZavaBalazs #65840 üzenetére
jöhet az ide is!
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Leleményes #65835 üzenetére
egyik legelső találatnál olvastam, hogy csak azért nem hívhatják IPSnek, mert az LG védjegy, vagy mi a tököm, de a technológia attól még gyakorlatilag az. nem tudom, ez így helytálló-e, de az interneten olvastam, szóval biztos igaz!
mindettől függetlenül a képe gyönyörű, semmi invertálódás/fehéredés nincs, a színek is nagyon babák. amikor még nálam volt az elődje is (asus k52f), lőttem pár összehasonlító képet, ha gondolod elküldhetem. hányószacskót készíts be
-
Tikakukac
titán
válasz
Leleményes #65838 üzenetére
Tesztképek megmutatják, nem kell ezen rugózni mindenkinek ez van ezután is ez lesz.
-
Tikakukac
titán
válasz
PLS, PVA, MVA nem mindegy? Kétlem, hogy a szeme rikoltozni fog, hogy fúj, ez msot éppen milyen technológiás cucc
-
stratova
veterán
válasz
Még mindig jobb mint egy TN panel.
-
Leleményes
tag
válasz
ZavaBalazs #65833 üzenetére
Rákerestem a panelra, nem is IPS?
PLS?
-
Leleményes
tag
válasz
Rabbitf_24 #65832 üzenetére
Jövőhéten utalja vissza a summát az ipon.
(elméletileg)
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Leleményes #65823 üzenetére
tessék, enyém ezt mondja:
-
Rabbitf_24
addikt
válasz
Leleményes #65831 üzenetére
rendeld most, van raktáron.
-
Leleményes
tag
De jó. Jövőhéten rendelem.
Van rá esély hogy elfogy, vagy bedrágul?
-
Rabbitf_24
addikt
válasz
Leleményes #65827 üzenetére
Tintakukac:
-
Tikakukac
titán
válasz
Leleményes #65827 üzenetére
Tegnap este 6-kor még az volt, mára nem hiszem elfogyott belőle a pixel.
-
Leleményes
tag
válasz
Rabbitf_24 #65825 üzenetére
230-ért? Laptopszalonból? 1920*1080? Nem szeretnék befürödni vele.
-
LonGleY
veterán
válasz
Leleményes #65823 üzenetére
1366 x 768... arra én semmilyen HD-t nem írnék. :] Lehet, hogy van olyan képernyőtípussal szerelt változata is, de gyanús, hogy inkább a laptopszalonosok írták el...
-
Leleményes
tag
ASUS N550JK CN033D is fHD? Ugyanis azt adják 230-ért Laptopszalonban ott fHD-nak írják, de minden más webshop csak HD-nak és a 34D-t fHD-nak.
-
Khelben
nagyúr
válasz
Kal-El #65821 üzenetére
A konzumer és az Elitebook kategória között vannak, talán valamivel közelebb az Elitebookhoz. Egy hetig volt nálam kölcsönbe egy Probook 6570b (Elitebook 8560p-t használok amúgy). Nyilván van különbség, de nem olyan sok. Ami nem tetszett a Probookban, hogy jobban meglátszanak rajta az ujjlenyomatok (ez lehet, hogy a sötétebb szín miatt), a külső borítása olyasmi, mint a Lenovo "fém" gépeinek, műanyagra felvitt fémréteg, ellentétben az Elitebook valóban fém borításával. A belső merevítések is műanyagok, az Elitebookban meg fémből vannak. És a billentyűzete sem olyan jó. Az Elitebook-ét úgy képzeld el, mintha egy betonlap lenne a billentyűzet alatt. A Probooknál azért érezni, hogy a leütésnél kicsit megmozdul lefelé maga a billentyűzet is.
De hangsúlyozom, ez a Probook-Elitebook összehasonlítás. Ha magában a Probookot nézed és a konzumer kategóriához hasonlítod, akkor azoknál messze jobb. -
Kal-El
senior tag
Mennyire ajánlottak/nem ajánlottak a HP ProBoook-ok a laptopok között?
Pl.: egy EliteBook-hoz képest, tudom, hogy rosszabb, de nehéz hova tennem, hogy mennyivel, meg miben. -
Khelben
nagyúr
válasz
LonGleY #65814 üzenetére
Itt hardveraprón is tudsz venni hozzá olyan keretet, amivel a dvd-t lecserélheted hdd-re vagy ssd-re. Nekem is ilyen van a 8560p-ben.
-
morgulfz
tag
Sziasztok.
Anyum venne magának laptopot. Amire használná az csak office, féjszbúk, egy pár idióta játék ami telefonon is elfut. A lényeg a megbízhatóság a 15.6 kijelző és a gyorsaság. Most egy Packard Bellt használ de sose szerette.
A kollégája ezt ajánlotta Dell inspiron 3542-i3g17lf. Ennek az ára a maximum amit költene tehát 130.000. Van erről véleményetek, esetleg más típus?Köszönöm
-
LonGleY
veterán
válasz
runner 125 #65815 üzenetére
+1
---
Optika úgysem kell, így lehet az lesz a megoldás. Köszönöm az eddigieket! Le is foglaltam az utolsót, 2 db volt belőle.
-
runner 125
nagyúr
válasz
LonGleY #65805 üzenetére
Az Intel felmérése szerint, ötvenvalahány % arányban (másik felét nyilván a hardveres bill teszi ki) használják a touch panelt egy nem hibrid, de érintős notebook-ban is. Nem tudom h ebből mennyi az igazság, de úgy gondolom, h egy klasszikus ultrabook-ban (vagy notebook-ban) nincs racionális haszna az érintőfelületnek.
Az átfordítható, csúsztatható megoldások már persze másik terület, első blikkre nagyon tetszett, de ahogy próbálgattam a személyes tapasztalatom, h egy 13,3"-os "tab" már qrva nagy, nem kényelmes, mivel egy tablet-et közelebb is fogunk, így az áttekintése sem annyira gördülékeny, mint mondjuk egy 8"-os táblagépnek, aztán ott a jókora tömeg és a jóval vastagabb váz is.
Nnyilván szükség van az innovatív megoldásokra, de egyelőre nálam még nem találtak be a hibrid ultrabook-ok (..és ha annyira tuti lenne, már rég kihozta volna az Apple is, de mint tudjuk nincs ilyen termékük), épp ezért használok normál ultrabook-ot és 8"-os tab-ot, ez bevált, úgyhogy ha ragaszkodik az érintőfelülethez, vegyetek neki külön egy minőségi táblagépet.A 8570P-ben tudomásom szerint sajnos nincs mSata csatoló, így ha a gépvázon belül kel la HDD is, az optika helyére tudjátok berakni beépítőkerettel (kívülről nem látszik a változás, az író oldalborítását át lehet pattintani a keretre.)
-
LonGleY
veterán
válasz
runner 125 #65813 üzenetére
Rámegyünk. Örülök, hogy így "melléfogtam". :] Egyedül az akksiról nem látok infót.
Ez bővíthető valahogy SSD-vel, vagy csak a HDD helyett tudom bepakolni?
-
LonGleY
veterán
Egyelőre nem találtam T520s-t.
És ő? HP Elitebook 8570P
Már 2 EliteBook-ot is telepítettem, süt róluk, hogy egyben vannak - és szerintem a keret bővítését is megéri.
-
LonGleY
veterán
válasz
runner 125 #65804 üzenetére
Nem tudom elképzelni, hogy mire lenne jó a touch, főleg egy könyvelőnek. Szerintem marad a sima, az is leginkább Win 7-tel.
(#65806) Leleményes: Nő.
---
A normálisabb felbontású, használt 15"-os gépre tudsz közelebbi tippet adni?
TP
-
LonGleY
veterán
válasz
runner 125 #65799 üzenetére
Köszönöm!
A I. szerintem is hülye választás, megpróbálom értelmesebb gépre rábeszélni (a linkelt nekem nagyon bejön, az illető érintőzés mániáját amúgy sem értem - valszeg egy tabletet is akart volna egycsapással).
A II. kapcsán két dolog zavar: az 1366x768 (a 13,3 colnál még úgy-ahogy elmegy, 15.6"-on már nem igazán), illetve az 5400-as winyó (bár lehet, külső meghajtó lesz belőle, és egy SSD-t kap).
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 1 / 2
- Lexus, Toyota topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- HP 19.5V 3.34 A 65W center-pin, 7.4mm x 5mm
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- ROG Strix G16 G614JVR 16" QHD+ IPS i9-14900HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest