- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- SONY LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple notebookok
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocok256
veterán
válasz spyduck #47714 üzenetére
Hát SSD be bootable pendrive készítése a DVD ről észrevesz, hogy uefi bootba nincs DVD boot majd legacyra át ott nem bootol be pendrive ről amit a dvd ről készítesz így win 7 fel azon keresztül win 8 install minden jó majd driverek fel mivel ott rengeteg kékhalál a gyári dell honlapos driverek miatt 1 nap frissítés kékhalál tenger után úgy ahogy jó a gép , de még mindig néha bevág egy megmagyarázhatatlan kékhalált, úgy hogy minden fel van telepítve és minden 100% on megy. Tetejébe amíg a biost nem updateltem ugyan csak kékhalálok garmadájával jutalmazta a dell driverek feltételét
Arról nem beszélve, hogy a dell honlpaján lévő card reader amit le lehetett tölteni az konkrétan azonnal kékhalálba vágta a gépet
Lehet csak én vagyok szerencsétlen de 2 napot szenvedtem el vele. Mindent próbáltam úgy csinálni ahogy ki van találva szóval dell honlapot használtam és megbízható gyári drivereket, de az eredmény csak szopás lett ...(#47716) B-L-A-C-K
Igen így utólag belegondolva jobb is lett volna... de fel sem merült bennem az a kérdés, hoyg a gyári recovery cd és a gyári driverek feltétele konkrétan enyni szívással jár.. Ez kb borzasztó és megmagyarázhatatlan ....[ Szerkesztve ]
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- SONY LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Nők, nőügyek (18+)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Óra topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T480 S széria 8 mag/ 16 GB DDR4 Memória/512 GB NVMe SSD
- Asus ROG Strix G513RM G513RM Gamer Laptop RTX 3060, Rysen 7 DDR5 16GB
- Zsír HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/256 FHD IPS SURE VIEW
- MacBook Pro M3 Pro 14,2" Asztrofekete (11/14)/18GB/512GB)
- ThinkPad P53 15.6" FHD IPS i7-9750H Quadro T1000 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest