-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro_ha
csendes tag
Sziasztok!
Az olcsó laptop témához.
Én kerestem asztali mellé hordozhatót nem drágán és pont az volt fontos, hogy alapvetően normális zsanéros, mechanikailag ne essen szét a használattól. Ami felmerült Dell 3525, megnéztem, tapiztam és nem annyira jött be, sem a zsanér, sem a műanyagok minősége.
Most elmentem az Acerhez, ott Acer Aspire 3 érzékszervileg jobb volt minőségre, bár a zsanér hasonló. A Pyttawrx linkelt Aspire 5 volt a legjobb, nem a két zsanéros, hanem hosszabb középső, nem nyeklett-nyaklott. A billentyűzete is jobban gépelhető. Persze régebbi AMD processzorral megy, de építés-érzetre nekem komoly különbség volt 20-30 ezer forint különbséggel.
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Trollok komolyan
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Építő/felújító topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo Legion 5 Gamer laptop, gyönyörű állapotban, tuningolva!
- Lenovo LOQ 15IRX9 - 15,6"FHD 144Hz - i7 13650HX - 16GB - 1TB SSD - Win11 - RTX 4050 6GB - 2év gari
- Lenovo 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Magyar Világító billentyűzet,nVmeSSD,jó akku
- Lenovo Legion 5 Gamer Laptop gyönyörű állapotban, dobozával. (RTX 3060)
- Asus játékra is,core i5 ,Geforce GT940M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD+HDD,nagyon szép állapot,W11
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged