Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zolnagy

őstag

Munkahelyi cafeteriából lehet választani laptopokat.
    Az alaptípusokat elvetettem, a következők lennének 300e-ig bezárólag.
    A cél otthoni használat lenne, internet, MS Office, képnézegetés, filmnézés, zenehallgatás.
    Ami fontos: minél jobb minőségű kijelző. Csak összehasonlításul, van egy HP 250 G6 full HD kijelzővel itthon, de sztem ocsmány a kijelzője. Fakó, meg minden, akárhogy kalibrálom. De a munkahelyi HP Elitebook G1 kijelzőjétől se vagyok hasra esve, bár az egy fokkal jobb.
    Aminek eddig a legszebb kijelzője volt, ami nálam járt az egy Dell Lattitude 6520, de az egy 8 éves gép már.
    Ami még lényeges lehet: jó billentyűzet. Meg a billentyűzetelrendezés sem árt, ha őrzi a hagyományt. A HP 250 G6-nál pl az í billentyű vmi oknál fogva a jobb oldalra került. Na ilyet nem szeretnék.

Szóval amik vannak:
    Dell Inspiron 5402: Core i5 (11th gen), 8 GB DDR4, 256 GB SSD, Intel UHD, elvileg AC, de a netről máshol már AX wifit is írnak 14" (1920x1080) - 292e
    HP Pavilon X360: Core i5 (1135G7), 8GB RAM, 512 GB SSD, Iris XE, 14" FHD érintőkijelző - 296e
    HP Pavilon 15: Core i5 (1135G7), 8GB RAM, 512 GB SSD, ris XE, 15,6" FHD érintőkijelző - 288e
    Még van egy Asus15 is 316-ért, de nem igazán látom jobbnak, mint a fentieket. Mennyire ajánlott az Asus laptop?

Köszönöm előre is!

Új hozzászólás Aktív témák