Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• forumpista

aktív tag

válasz sabrinho #149323 üzenetére

Azok is csak máshogy :)
    Nálam a HP 450 G5 nulla naposan ment vissza a boltba alaplap hibával. És állítólag az hogy alap hibásak lesznek nem egyedi eset, hajlamosak rá.

Egyébként meg, ezt az egész dolgot kezeld erős fenntartásokkal (és a fórum ajánlásokat is). Régen (10 éve) még volt olyan hogy konzumer kategória meg üzleti laptop, munka laptop és a gyártók ez alapján az igényeknek megfelelően gyártottak az eszközeiket.

Na ezt 2018-ban felejtsd el. Tökmindegy milyen kategóriás laptopot választasz, sőt még az árkeret is mindegy, ugyanolyan hulladékot fogsz kapni.
    Nálunk a cégnél a Lenovo X1 carbon laptopokat (~800e forintos gépekről beszélünk) akksi problémával kellet szervizelni pár hónapos korukban. És ezen kivül is produkálnak hajmeresztő dolgokat, pl. az enyém alkalmanként nem jut tovább a boot logonál, megáll a piros lenovo feliratnál... Amig ismét újra nem indítom.

Előtte (problémás) dellek voltak, nem véletlen váltottunk, most úgy néz ki ismét dellek lesznek... És hangsúlyozom, bőven 500e ft feletti üzleti kategóriás gépekről beszélünk, olyan hibákkal amikre maximum egy 120e forintos Acernél mondanád azt, hogy jól van hát olcsó húsnak...

Na már most én ugyan nem vagyok szervízes csak egy programozó, de én azt mondanám hogy meg kell keresni azt a gépet ami hardverben tudja ami neked kell megfelelő hütéssel és aztán azt kell megvenni amelyik a legolcsóbban adja a leghosszabb garit. Ha ez megvan, akkor még a gari minősége alapján lehet szelektálni, pl. a Delleket azért szeretik itthon mert viszonylag gyors és jó a garis ügyintézésük (ha jól tudom Mo-on van a szervizuk), de nagyjából ennyi.

Új hozzászólás Aktív témák