Aktív témák
-
Borote
addikt
válasz ussseal #50054 üzenetére
Vannak jó gépei az MSI-nek, nem arról van szó (a gamer szériája nem rossz, néhány gép bazári külsejétől eltekintve )... csak nálunk csapnivaló a garancia
(#50052) miklos0308: valóban, kissé zsákbamacska... én nem ajánlanám, de ha nagyon muszáj, lehet, hogy megvenném - legalábbis az Aldi-ban volt rá vidd-vissza garancia
[ Szerkesztve ]
-
Turbobacsi
senior tag
válasz ussseal #42572 üzenetére
ami fura, hogy most jött ki frissitett probook 17"-es, és az új széria (nagyobb HD-vel) olcsóbb, mint az ugyanaz régi széria:
új, B sorozatú
régi, A sorozatú"A pisztácia kifogyott! Van vanília, karamell, tutti frutti, rumos dió és kávé!"
-
Borote
addikt
válasz ussseal #42572 üzenetére
Hát ez úgy fog menni, hogy Trinity-t fognak gyártani Llano helyett - magyarán nem lesz Llano, így az ára sem fog nagyon lejjebb menni... Azaz talán egy minimális ideig, amíg átállnak teljesen az új generációra.
(#42569) ricsárd: erős hardver: Lenovo Y570, HP DV6, esetleg Asus N55. Ezek közül már inkább csak az A8+6755G2-s HP DV6-os érhető el, de mindhárom gép kifutó.
Ha tudsz még gyűjteni 30k-t, akkor május végén, június elején jön a Lenovi Y580 GTX660M-mel, az minden tekintetben erősebb lesz ezeknél, és az eddigiek alapján a minőségre sem lesz panasz.(#42574) Turbobacsi: én nem úgy fogalmaznék, hogy frissített széria, hanem szimplán egy másik szállításból érkezhetett
[ Szerkesztve ]
-
Lovasíjász
tag
-
runner 125
nagyúr
válasz ussseal #40812 üzenetére
Hjah, itt tényleg neked kell tudni az igényeidet. Mindkettő jó gép, a Z575 mostanság sokat ajánlott típus.
Nekem szimpatikusabb ebben az esetben a HP. Szerintem szebb, van USB3.0 és ott valóban 3 év garancia van.
Már írtam annó is, h ennek az ipon-os garikiterjesztésnek utána kell nézni. Mert, hivatalos Lenovo bővítés csak a ThinkPad-ekre érhető el.
Amit az ipon ad, az valamiféle biztosítással ötvözött bővítésnek nevezett akármi. Utána kell érdekéődni. A HP-re biztosan 3 év el-visszaszállításos gari van.mod.
darvak,
Miért határolja be?
Consumer kategória felsőbb szegmensében kb. egyedül a Lenovo nem rukkolt elő (s, persze hol máshol csak Magyarisztánban) USB 3.0-val.
[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
Aktív témák
- Mini-ITX
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vallás
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX G17 17.3
- Ezüst MacBook Pro 16" M4 Pro 14C 20G 24GB, 512GB BRU-TÁ-LIS! Garancia, stb.
- ÚJ Lenovo X1 Nano i7 4,6GHz/16GB RAM/1TBSSD 2K IPS matt LCD/5G modem ultrakönnyű, és ultravékony
- 6 gen i5 Lenovo E51 Laptopi5-6200u/8 gb/240 gb ssd
- 15.6" slim 40pin matt laptop LCD kijelző HD (1366 X 768)