Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • superecneB

    őstag

    válasz B-L-A-C-K #50359 üzenetére

    Köszönöm a választ - közben kiderült itthon is keres egy ismerős notebookot, ezt a fujitsu-t továbbítom oda :), pedig a napokban mondtam nekik pont, hogy semmiképp ne vegyen fujitsut mert csapnivaló, jó tudni ezeket az "újdonságokat".

    Mindenképpen kinn szeretné vásárolni (sokkal olcsóbb) pl én ezt néztem ki, ezzel kapcsolatban van valami tapasztalat? Inspiront szabad venni? [link]
    Ez pont 399 dolcsi lenne, ennyiért i3-2350M, 4gb ram, 500-as winchi, 6 cellás aksi, nem tűnik rossznak (nekem Dell-em van és elégedett vagyok vele bár ez egy már őskövületnek számító d630), kérdés, hogy csak szerintem tűnik jó vételnek esetleg.
    Nem is akarlak téged(/másokat sem) nagyon zaklatni ezzel, az is elég lenne, ha nagyjábóli teljesítményt be tudnám lőni, milyen belsővel rendelkező lapost nézegessek ezen a külföldi oldalon. Pusztán órajel/adatlapok alapján nehezen tudom összehasonlítani a procikat. Nekem egy T8300-am van ahhoz képest gondolom sokkal erősebb ez az i3-2350M, esetleg a fujitsuban lévő Intel Pentium Dual Core B960 hogy viszonyul a procimhoz, csak hogy kb. be tudjam lőni az erejét?

    Illetve az AMD A4-A6 procik (amik ebben az ársávban vannak) hogyan viszonyulnak az Intelhez, főleg a melegedéssel kapcsolatban (és természetesen teljesítményben hogyan viszonyulnak egymáshoz?), bár sok jót hallotam a Llanoval kapcsolatban, de azt nem tudom hogy az adott konstrukcióknak mennyire jó a hűtése.

    Köszönöm!
    Esetleg Toshiba-ról mi a vélemény, van ugyan ennyiért ugyan ilyen felszereltséggel!

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák