- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
ktommy91
addikt
válasz
superecneB #50512 üzenetére
Igen, hűvösebb. Nekem fél óra furmark+prime95 után ment 80 fok fölé.(Pavilion DV6 6002eg)
-
csabiks
senior tag
válasz
superecneB #50506 üzenetére
nekem személyes tapasztalataim vannak vele. (HP-Pavilion-DV6).
A processzor egy i3 és i5 között van, ha húzod egy kicsit akkor eléri az i5 szintjét.
A melegedés nálam 85 fokot jelentett maximum (ami egy i7-es 95fokjához képest kellemesnek mondható). Viszont meg kell jegyeznem, terhelés/játék alatt elég veszett hangja van sajnos. -
válasz
superecneB #50395 üzenetére
Esetleg $400-ért ez a Samsung, Model: NP305E5A-A05US.
Ha sokat utazik barátosnéd, akkor esetleg egy netbook is jó lehetne neki, mondjuk ez az Acer, Model: AO722-C62kk. Irodai dolgokra ez is elég, 11'-os képernyője van, és $400 alatt elviheted... -
runner 125
nagyúr
válasz
superecneB #50392 üzenetére
Az úgy korrekt, 150-ért itthon nincs olyan ProBook, max az AMD A4.
-
Borote
addikt
válasz
superecneB #50392 üzenetére
Csak az árakban tévedsz
i3+win7+3 év garancia - de valóban, ebbe még venni kellene 6k-ért 4GB memóriát
De olcsóbbnak tényleg olcsóbb kint (áfa azért benne van?), esetleg a billentyűzet okozhat meglepetést, ha USA-ban veszitek, akkor nem lesz rajta 'í' betű
-
Borote
addikt
válasz
superecneB #50389 üzenetére
Amit Te linkeltél, abban sem volt Win7 cserébe volt dedikált GPU. Én csak ahhoz hasonlítottam, hogy nagyon rossz ár/érték arányú gépet linkeltél példaként, mert annál olcsóbban nagyobb teljesítményűt lehet kapni
(más kérdés, hogy épp kell-e a teljesítmény
)
Szóval a bestbuyon nézd meg azt a pár gépet, amit mondtam
Laptopok között, gyártó szerint nézd, ár szerint sorba rendezve -
runner 125
nagyúr
válasz
superecneB #50386 üzenetére
Szerintem megtaláltad a lehető legrosszabb vételt.
Egy részből ez még egy régebbi ProBook, más részből tényleg teljesen irreális az ára. Nem is értem, h h ennyiért árulják.i3-mal szerintem itthon nincs hivatalosan elérhető Probook.
-
Borote
addikt
válasz
superecneB #50386 üzenetére
Ez ennyiért tényleg BAROMIRA drága
De nézd meg helyette EZTRészben javítottam a linkeket - azaz odaírtam, hogy mit kell nézni
-
Borote
addikt
válasz
superecneB #50381 üzenetére
Ha szeretnétek maradni a kitűzött összegnél, 400 dodóért utánatok hajítják EZT a Samu-t
Eredeti Win7-tel.
Illetve EZT a Toshibát.
LenovoA franc sem érti, hogy miért ilyen buta a linkelés... Szóval az első egy Samu NP305 400 dollárért, A6-os processzorral Win7-tel
A második pedig egy Toshiba L755 i3-mal, win7-tel, szintén 400 dollárértTény és való, hogy a ProBook jobb gép
Ha van rá pénzetek, azt érdemesebb venni!
(#50383) runner 125: az élet igazságos
akinek az egyik lába rövidebb, annak a másik hosszabb
-
Tikakukac
titán
válasz
Probook az jó vételnek tűnik. Igen, ilyen szálcsiszolt valamivel van borítva, kellemes a fogása. Én azt venném, elnézve árban
sem olyan rossz.
Jah igen, hát ha váltok némi valutát, akkor annyira azért nem tuti, és ugye csak 1 év gari van rájuk. Hát akkor inkább itthon vedd/vetesd meg, már csak gari miatt is.
Ha meg már itthon vagyunk akkor a Fuji is jó választás, szintén 3 év garral, jó borítással. Nem sok olyan notifajta van amin tényleg hatalmasat lehet szakítani, alsóbb árkategória tipikusan nem megérős. Főleg ha nem adnak rájuk annyi garit, mint itthon. -
runner 125
nagyúr
válasz
Igen, mindkettő jó alternatíva lehet, de ezektől az áraktól én nem dobom magam hanyatt, szerintem nem éri meg annyival olcsóbban, h csak 1 év garosak.
mod.
Nah most meg te előztél be Borote.
-
Tikakukac
titán
válasz
superecneB #50376 üzenetére
Szvsz egy Probook bőven megteszi. Prociban már a legalja is bőven elég az irodai szintű dolgokra, ramból 4 giga is bőséges, de az pite tétel, azt utólag is könnyű megoldani. Ha van i3 akkor azt, ha nincs akkor a B sorozat is elég jó.
Toshiba jó, bár van 1-2 agyoncsillámozott modell, azokat kerülném. Meg van 1-2 típus ami eléggé az alja a dolgoknak.
Sony, hát az megosztó. Szép meg minden. Én konkrétan nem nagyon merném venni, de külföldön elég sok ismerősömnek van és ott régebb óta is "őshonos" mint itthon. De kutass össze egy csokorra valót és kiszórjuk a gépekből ami nem jó. Én azért a Probookot vinném. -
Tikakukac
titán
válasz
superecneB #50373 üzenetére
Thinkpad, Elitebook, MacPro van ott rengeteg jó gép
Csak a keret kevés ugyebár.
Amiket szeretünk azokat már felsorolták előttem, Probook ahogy elnézem akad 500 dodó környékén. Vostro is akad. De talán a Fuji lenne a legjobb itthonról.
-
runner 125
nagyúr
válasz
superecneB #50368 üzenetére
Nem jó a link, de Inspiron-t ne vegyen.
-
ktommy91
addikt
válasz
superecneB #50368 üzenetére
Inspiront nem szabad venni. Gyenge anyagok, hullámzó billentyűzet, elégtelen hűtés.
mod: Itt tudod összehasonlítani a mobil procikat: [link] Általános használatra a pentium B9xx-től fölfele minden megfelel.(talán már a B8xx is...)
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
superecneB #50356 üzenetére
Asus-t éppen azért mondtam mert azt hittem "K" szériásod van, azok melegednek, és sok velük a gond (természetesen pár szériától eltekintve az ASUS gépek ajánlottak), és az AMD procik is jók, csak nem mind1 mibe vannak.
"hol Amerikában hol Angliában tölt hosszabb idő" De jó dolga van...
Külföldi oldalakat nem tudok ajánlani hol érdemesebb venni mivel nem ismerem. Itthon 400 dollárért (jelenlegi árfolyamon ez ~95 ezer) nincs is nagyon normális gép. Én a helyében ha mászkálni is akar vele egy strapabíró gépet néznék...(csak kicsit drágább)
Fujitsu A531-est mondanám, jó anyagokból összerakott, matt kijelző, cseppálló billentyűzet, 3 év garancia...Nem összekeverendő a Fujitsu Siemens-el, a cég külön vált, ez már csak Fujitsu, és nagyon korrekt gépeket gyárt...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
superecneB #50354 üzenetére
Milyen gépben van neked az AMD proci hogy ilyen rosszak a tapasztalatid vele? ASUS "K" széria?
Illetve nővéred mire használná pontosan? Illetve milyen méretben kéne?
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Kerékpársportok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- ThinkPad P1 Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H Quadro T1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Mini PC, tiny PC HP Fujitsu Esprimo i5-7500T
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest