Aktív témák
-
koshmar
addikt
válasz
Chaser #10441 üzenetére
Az enyémben dedikált videokártya van, egy ATI Mobility Radeon HD 5470.
Eddig egyetlenegy játékot próbálta ki rajta, a Call of Duty 6-ot. Azt is csak a haverok kedvéért.
1366*768-os lenne a maximum felbontás, én 1360*768-ason szépen eljátszogattam a COD-dal, szinte szaggatás nélkül.
Csak a füstnél meg a sugárban ömlő vérnél szaggatott be.Az akksival eleinte ki voltam békülve.
De aztán egyre gyanúsabb lett.
Aztán fkenny kollegával beszéltem MSN-en, és elmondta, hogy ő szinte halott akksival kapta gépet, ezért kért egy újat a HP-től. Természetesen kapott is.
Az enyémmel is valami baj lehet, mert egyrészt az egyik cellához 0 mV-ot ír ki a Support Assistant., másrészt az üzemidők elég "szegényesek".
Filmnézéssel (minden létező beállítás minimumra véve) 2 óra 8 perc után szólt (10%-nál), hogy éhes.
De mondom, ezeket ne tekintsd hiteles adatnak, majd ha meg lesz az új akksi, akkor végzek néhány részletes tesztet.
Így inkább leírom a kollega teszteredményeit. (Hp Probook 4525s, AMD Phenom Triple-Core 1,8 Ghz, ezen kívül ugyanaz a konfig, mint az enyém.)
Internetezés, bekapcsolt Wi-Fi, max. fényerő: 2 óra
Kevesebb fényerővel, energiatakarékos profillal 3,5, akár 4 óra.
Filmnézés, min. fényerő: 2,5 óra után éri el a 30%-os szintet. Tehát teljesen lemerítve talán eléri a 3 órát.(De ha hamarabb meglesz a géped, mint az én akksim, akkor fkenny adatait hitelesnek veheted, abban a gépben már egy 0%-os elhasználódású, tökéletes akksi van)
Aktív témák
- Kedvező ár! Lenovo Yoga 260 laptop-tablet (12,5FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- Kedvező ár! Lenovo L380 Touch laptop (14FHD/i5-G8/8GB/256SSD)
- Kedvező ár! HP Elite X2 laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós)
- Kedvező ár! HP Elitebook 830 G5 laptop (13,3FHD/i5-G8/8GB/256SSD/MagyarVilágítós)
- Eladó kitűnő állapotban lévő HP Pavilion notebook
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest