Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- 3D nyomtatás
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple asztali gépek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Androidos tablet topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stealth
senior tag
válasz HoppMaster #33447 üzenetére
Írd le, mire szeretnéd használni, úgy könnyebb ajánlani.
-= Stealth =-
-
addikt
válasz HoppMaster #33447 üzenetére
Pl. DS224+ vagy DS423+ (meg persze merevlemezek)
"After successfully ignoring Google, FAQ's, the board search and leaving a undecipherable post in the wrong sub-forum don't expect an intelligent reply."
-
Noxy
veterán
válasz HoppMaster #33441 üzenetére
Mindezekre tökéletesen megfelel, és tudja is.
Sztm olvas egy kicsit utána a dolgoknak, mert ez nem olyan hogy bedugjuk, meg összekötjük, oszt már működik is.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz HoppMaster #33437 üzenetére
To stream videos on DLNA devices, install the Media Server package on your Synology NAS..
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Stealth
senior tag
válasz HoppMaster #33439 üzenetére
Szerintem foglald össze, mire szeretnéd használni, mennyi tárhely kell, stb. aztán majd kapsz ajánlatokat.
-= Stealth =-
-
Stealth
senior tag
válasz HoppMaster #33437 üzenetére
Szerintem ez a cucc nem tud DLNA-t, Sambát igen, de azt nem tudom, hogy azt tudja-e a tv-d.
Viszont:Támogatja a fényképek TV-re való vetítését Chromecast vagy AirPlay segítségével
[ Szerkesztve ]
-= Stealth =-
-
Alex91
félisten
válasz HoppMaster #33435 üzenetére
Halozaton keresztul, usb-n nem fog menni. (Van egyaltalan benne dlna?)
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
i400
senior tag
válasz HoppMaster #31834 üzenetére
Én lehet ennél a mondatuknál váltottam volna szolgáltatót...
-
válasz HoppMaster #31826 üzenetére
Vagy olyan NAS-t kell szerezned, amibe beszerelhető egy WiFi kártya, vagy USB-s WiFi. áll Asustore-naka is van kompatibilis listája. A Synology kivezette a USB-s Wifi eszközök támogatását.
Vagy veszel egy access pointot (vagy AP-re konfigurálható routert), ami csatlakozik az iPad WiFi-jére, és vezetékkel kapcsolódik a NAS-ra.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
i400
senior tag
válasz HoppMaster #31830 üzenetére
Tp linknek van olcsóbb olyan routere amibe tudsz sim kártyát rakni (MR6400). Szerintem ezzel a lépéssel már sokat egyszerűsítenél az otthoni hálózatodon.
-
félisten
válasz HoppMaster #31828 üzenetére
Az, hogy honnan jön a net, a NAS számára lényegtelen. A fontos az, hogy a bele dugott hálózati kábelen keresztül része legyen a LAN-nak.
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
félisten
válasz HoppMaster #31826 üzenetére
Milyen protokollon vannak a fájlok megosztva? NAS-okra az ismert protokollok megvannak, nem hiszem, hogy ez probléma lenne.
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Rpaspberry PI 4 8GB RAM, X825-C8 ház, X735 Tápvezérlő Hat, X862 m.2 SSD Hat, WD 240 GB m.2 SSD-vel
- Samsung Galaxy Note 10.1 tablet vezeték nélküli billentyűzettel, tokkal, egyéb kiegészítőkkel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest