- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Videószerkesztés
-
PROHARDVER!
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rosep
senior tag
válasz
Barett 50cal #1267 üzenetére
Itt vettem a PH-n 1500-ért postával ilyen keretet. Úgy néz ki mint egy mobilrack fiókja. Ki lehet nyitni és bele megy a 2,5-ös HDD: ilyen.
-
Core2duo6600
veterán
válasz
Minden további nélkül, persze némi reszelgetés szerelgetés kell hozzá.
De én azt csinálném, hogy szétszedném a nas-t rátolnám a hdd ét a csatira ha szerencsés van ráfeszül annyira, hogy stabilan álljon, és nem vacakolnék külön kerettem, de biztosan van rá kész megoldás is.Ezen még én is gondolkodom, nekem csak a lan sebesség számít, hogy leglább tudjon oda vissza 50 000 et átlagban.
+ egyben egy kérdés ezek a nas ok hogy odljáj meg a hdd ék defragmentálását ?
-
Alex91
félisten
válasz
Valaki vett a Synology-s beepito keretet, egy kicsit meg barkacsolt es igy ment a Zyxel NAS-ba...
-
veze
őstag
válasz
Barett 50cal #1079 üzenetére
viszont ha 20 MB/s -el tolja fel a torrenteket, azt már észre fogod venni.
Ezért az up sebességet érdemes a forgalmas idöszakra bekorlátozni. aztán mikor másra nem kell mehet ami a csövön kifér
Legjobb ha olyan kliens van benne, amiben ezt is lehet ugy beállítani hogy automatikusan kezelje (pl a transmission) -
Core2duo6600
veterán
válasz
Barett 50cal #1079 üzenetére
Ha a lan hálózatból éred el, akkor semennyire sem, mert ott van a szobádban melletted, ugyanarra a switchre kapcsolva a gépeddel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Politika
- Villanyszerelés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpársportok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Milyen videókártyát?
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest