Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• dynax

tag

válasz Patice #20183 üzenetére

Igazából nekem eddig egy hp microserver és egy zyxel nas volt , a zyxelről csak filmeket néztem de arra max 30MB-al tudtam másolni , olvasás stabilan 40MB körül volt , filmre bőven elég volt de egyéb dolgokra meg pl torrentre nem is mertem használni mert ez is megfogta . A microserverben n36l-es proci van ami kb megegyezik az n3050-el csak azért 5 év alatt az energia gazdálkodás ( meg az amd-nek az ugy sem erőssége :D ) csak jobb lett de ha az n36l-t veszem az egyik azt hiszem 850 a másik meg 890 pontos , szoval kb egyforma , ott hálozatban kb 90MB a max , egy fájlnál még stabil is volt tehát a max gigabitet nem tudtam kihozni bár nem használtam ugy hogy két ssd között , és a hdd itt már lehet szük keresztmetszet ekkora sebességnél.
    egrészről tényleg jo ha csak azt rakja fel az oprendszer ami kell , de hiába van rengeteg program egy nashoz egy windowst nem tud megverni ebben :)
    van egy kis d410-es procival szerelt lapom ( az alapbol kb 20w-ot eszik ) és ott a proci miatt érdekes lehet hogy az oprendszer mennyire fogja meg , win10 alatt kb 30-40 MB között megy a hálozat de akkor már akad a cpu és torrent nincs is is olyankor , lehet azon megnézem az omv-t , hátha érezhető valami win10hez képest

Új hozzászólás Aktív témák