Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vasti74

    aktív tag

    válasz jeffreybboy #28610 üzenetére

    Nem tudom, mennyi filmet töltesz le, és mennyire sürgős a dolog??? ;-)

    Nekem a NAS-on a torrent letöltés 4 vagy 6MB/s-ra van korlátozva, és így is sokkal több filmet le tudok tölteni, mint amennyit meg tudok nézni ;-)

    Pl.: ha 6MB/s-os korlátot állítasz be, akkor a legszuperebb 4k film is kb. 2 óra alatt letöltődik. Én ha jól emlékszem ;-) úgy állítottam be a dolgot, hogy 24:00-6:00 között tölt csak gyorsan, nap közben, amikor használjuk is a netet (80Mbit van csak itthon) 256kbit/s-re van állítva általában.
    Így is abban a pár órában, ezzel a kicsi kis sávszélességgel 3 filmet le tudsz tölteni minden éjszaka... Ez nem elég? ;-)

    Mert ha elég, akkor "bármilyen" NAS alkalmas a feladatra: nekem egy 100€-ért használtan vásárolt (de most már 70-80€-ért is odaadják) DS116 bőven sok így torrentezni.

    Seed-ben meg addig tartom a torrentet, ameddig muszáj, és inkább fizetek a prémium tagságért (Ausztriában élünk, itt amúgy sem nagyon szeretnék visszaosztani - de otthon, még PC-ről nyomtam vissza rendesen ;-)

    Szóval - szerintem - torrentezéshez kihasználni a Gbit-es netet nem tudom, földi halandónak van-e egyáltalán értelme?! Ha meg nagyon hirtelen kell valami, akkor elindítom a letöltést a számítógépen, és annyi.

    OK, ha valaki hardcore torrent guru, és villámgyorsan le akar tölteni mindent azonnal, ami kurrens cucc, és Gbit-en vissza is akarja osztani az egész világnak, akkor tényleg kevés lesz egy ilyen ARM procis NAS... Ha ilyen terveid vannak, akkor mégiscsak kell majd az Atom proci, a sok memória, stb. ;-)

Új hozzászólás Aktív témák