Hirdetés
- Ütemesen növekszik a QD-OLED a monitorpiacon
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Melyik tápegységet vegyem?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
balhmm
tag
válasz
Istv@n #17818 üzenetére
Nekem eddig zyxel 310 volt, az ugye eleg fapados...
Tudnal mutatni par kepet a 326rol, milyen a menu, milyen "alkalmazasok" erhetoek el ra alapbol.Most hoztam egy qnap 212-t, ami szoftveresen tetszik, minden megy benne, amit akartam, de a masolasi sebessegektol nem vagyok elajulva. Ezert erdekelne a zyxel.
Jo lenne, ha tudna sajat felhot, illetve a nagyobb felhoket (dropbox, google) kezelni. Esetleg egy transmission. Sok mas igy hirtelen nem is lenne szukseges..
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux haladóknak
- Witcher topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Interactive Brokers társalgó
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Ütemesen növekszik a QD-OLED a monitorpiacon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Új Bontatlan Poco F7 Ultra 16/512GB Fekete színben. Dual sim
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia
- Honor Magic7 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple MacBook Pro 15" - 2018/i7/16GB/512GB/asztroszürke/magyar
- Xbox one series S/X Kontroller/joystick szervíz (analog csereTMR karra)
- Elden Ring - karcmentes - Series X és One kompatibilis
- Hp 840 g3 processzor 180 gb ssd gyári akku gyári töltő új eu billentyűzet +matrica full hd 2 pici fe
- Cio lumina RGB eladó . 6 db ventivel ! Posta ok ..
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- IPhone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 84%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest