- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós kamerák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
GoldhandRent
őstag
válasz YellowFlash #96851 üzenetére
Köszi a segítséget, úgy néz ki rátereltél a Dellre
És ez is 2018 év végén jelent meg, igaz ? Tehát elég friss ez is.-
-
GoldhandRent
őstag
válasz YellowFlash #96849 üzenetére
Volt szerencsém kipróbálni, és valóban nagyon szép a képe. Viszont ellene szól, hogy ittszerint 10ms input lagja van, ami TN monitorok között elég kövér. Habár az Acerekről még nincs infóm, de TN körben ált. 2-5 ms között szokott (és kéne) lenni. Ha esetleg az XF-ről van infód input lag terén, azt szívesen veszem.
Acerek mellett szól a rengeteg gari és a HDR is. Plusz az acer fixen támogatja a G-free-syncetKöszi az észrevételt és a segítséget !
[ Szerkesztve ]
-
-
GoldhandRent
őstag
Sziasztok !
Acer XF272UP-t vett esetleg próbált már valaki ?
köszi
-
-
GoldhandRent
őstag
nem, nincs köze a felbontáshoz
CRT időkben 640x480-ban (vagy még kisebb felbontáson) nyomatták a prok, és ugye bele tudtál nagyítani a képbe (kb megnőtt egy pixel tényleges mérete). Plusz a frissítése is elég fincsi volt. pl. SONY CRT-nek 800x600-on 155HzNincs köze a felbontáshoz. Játékosok a kisebb válaszidő, és ezáltal gyorsabb reakció miatt keresik.
60-hoz képest egy 120-as ugye dupla annyi képkocka másodpercenként, és ha a monitorod pont úgy frissít, hogy közvetlen a frissítés után jelenik meg az ellen első pixele a fal mögül, akkor jól megszívtad Nagyobb frissítés mellett erre egyre kisebb a valószínűség.Kb így tudom összefoglalni
[ Szerkesztve ]
-
-
GoldhandRent
őstag
válasz AsakuraDave #96038 üzenetére
Rákeresve az XV-sre, korábban írták h német fórumon szidják az új panelt, amit a panel lottó miatt cseréltek
Ezzel mindenképp várnék még, de ennyiért elég baráti, a TN-hez képest.
A kettő összehasonlítása kéne vhogy, mennyit számít a TN-es válaszidő az IPS-hez képest.-
-
GoldhandRent
őstag
Sziasztok !
Max 27-ig néznék valami 1440p 144 Hz alacsony válaszidős moncsit.
Most egy BenQ GW2765HT van, 4ms válaszidővel, de fixen több annálTN is szóba jöhet, vállalható színekkel, ha ilyen létezik.
(egy samu s22b300 van másodlagosnak, ha ennél jobbak a színek akkor már jónak mondanám )Tudnátok adni pár alternatívát ?
Erről a kettőről milyen vélemények vannak ?
-Samu LC27JG50QQUXEN
-Acer Nitro XF272U (vagy a még meg nem jelent XV...) ?Köszi
[ Szerkesztve ]
-
-
GoldhandRent
őstag
válasz deja vu #67778 üzenetére
Esetleg velemeny az AOC-rol?
Bar az a Dell amit petinek kuldtel, az is bejon, jo hogy forgathato, dontheto, a magassaga is allithato, es ha jol emlekszem pivotolhato is.Jelenleg egy Sony Bravia TV-re vagyok kotve, es ennek gyonyoruek a szinei. Lesz olyan jo a Dell monitora is?
Koszi-
-
GoldhandRent
őstag
válasz deja vu #67775 üzenetére
Semmi
Feleslegesnek érzem a további költekezést, 2, 4, 8, 16K-ra nincs, és valószínűleg nem is lesz szükségem soha.
A 120hz és az ilyen olyan sync jónak hangzik, de a "gamer" logó miatt nem fogok +100ezret rákölteni, nem ér annyit. Azt a "kis" megspórolt lóvét meg félre teszem, és majd veszek VR headsetet, és kiegészítőket hozzá, annak látnám értelmét.Ez csak saját vélemény, én így látom.
[ Szerkesztve ]
-
-
GoldhandRent
őstag
válasz peti58 #67770 üzenetére
Sziasztok!
Én is hasonló helyzetben vagyok, mint a kolléga, és ugyan azt az LG-t néztük ki, csak más méretben
A másik amit néztem, az ez az AOC lenne.
Az AOC jobban bejön, mi a vélemény róla ? Az összefoglalóban említett DELL (III. kategória) monitor nem jön be ,kapni se nagyon, és nem mai darab. Több oldalon is kerestem monitort, és szvsz. az összefoglalóval ellentétben 40+-ért már normálisat is lehet kapni.
Ebben a 40-55k árketegóriában mit javasoltok ?Egy 1070 lenne rákötve
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- SAMSUNG (LS34C652UAUXEN ) WQHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LC34J791WTRXEN ) 34" THUNDERBOLT WQHD ÍVELT MONITOR! AKCIÓ+
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest