- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyi150
tag
válasz stranger28 #35323 üzenetére
Van egy HDMI (1.3) splitterem az alábbi eszközökhöz (XBOX 360/ Media Player / PS3), de ott fontos hogy TV-re és Monitorra is tudjam küldeni a jelet akár egy időbe, párhuzamosan.: A PC meg DVI-n jön jelenleg
Nemrég vettem egy Wii U konzolt ami viszont helyileg máshová került a szobában így a jelenleg monitorra kötött HDMI splitter mellett egy másik HDMI csatlakozóra is szükség van a monitoron....
ASUS VG23AH mindent tud ami nekem kell és 3D is, de itt nem igazán ajánlja senki....
[ Szerkesztve ]
-
sanyi150
tag
Sziasztok,
22'-24' Gamer monitor keresek az alábbi paraméterekkel:
- 2 x HDMI csatlakozó
- 1 x DVI
- 1 x VGA (opcionális)
- 1 x audio in és out
- speakerAlacsony válaszidő VAGY Game mode / FPS mode átkapcsolási lehetőség fontos, mert PC-hez és konzolhoz egyaránt használnám;
Eddig ezt találtam (sanos TN paneles):
Benq RL2455HMA fenti opciókkal esetleg 3D monitor is szóbajöhet jó áron, de azt filmnézésre is használnám de eben az esetben TN panel kizárt. Kérlek segítsetek.
[ Szerkesztve ]
-
sanyi150
tag
Sziasztok,
Nem én leszek az első aki ilyet kérdez, de visszaolvasás után sem találtam mindenre választ ezért nézzétek el nekem a duplikációkat. 20'-22' körüli IPS (vagy hasonló minőségű) monitort keresek, PC-n és konzolon (Xbox 360 , PS3) egyaránt használom majd játékra és internetezésre így a követelmények:
- gyors válaszidő (ha lenne rajta GAME üzemmód mint egyes TV-ken az lenne a legjobb)
- HDMI és DVI inputot csatlakozási lehetőség hogy gyorsan tudjak váltani az inputok között
- Full HD felbontás
- 16:9 képarány
- beépített hangszóró (erről le tudok mondani indokolt esetben)
- a jelenlegi TN panelhez képest legyen előrelépés a képminőség
- olcsó legyen :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest