-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lalee88
csendes tag
válasz
Lalee88 #128798 üzenetére
Teszteket olvasgatva az Acer Nitro talán egész jó választás lenne, 240 ezerért látni most.
És bár nem tették fel a legjobbak listájára, a végén megemlítik pluszban. Talán ilyen áron megérné?https://www.tomshardware.com/reviews/best-4k-gaming-monitors-pc-144hz,6023.html
https://www.tomshardware.com/reviews/acer-nitro-vx282k-review -
-
Lalee88
csendes tag
válasz
Lalee88 #77777 üzenetére
Sziasztok!
Pár hónapja jártam erre, 80% munkára+20% játékra kerestem monitort. Az volt a konklúzió, hogy lehet jobban járok 2 külön monitorral, és végül így is lesz szerintem.
A játékhoz majd valszeg jövő hónapban visszanézek, de így első körben kéne akkor egy monitor melóra. Ez a mostani Dell U2311H-t cserélné le, szóval ehelyett kéne valami hasonló. Mondjuk ennek semmi baja nincs, de a mostani gépet egyben továbbadnám a családnak, szóval úgy néz ki megy vele a monitor is.
A munka az főként szöveges alapú dolgokat takar, sok gépeléssel és nem ártana, ha nem folyna ki a szemem. A mostani Dell monitorral teljesen meg vagyok elégedve, szóval valami IPS kéne most is 23-24 coll körül, matt, FHD, magassága legyen állítható.
Igazából akkor megint jöhet egy Dell talán? Melyik modell jó belőlük? DELL P2417H? Vagy van most valami bestbuy ebben a kategóriában?
Köszi!
-
deja vu
addikt
válasz
Lalee88 #77777 üzenetére
Kár volt megkérdezned, úgyis az LG 24GM77-et fogják ajánlani.
Képminőségben visszalépés lesz a Dell-hez képest, játékok területén viszont hatalmas előrelépés. Szerintem tartsd meg a Dell-t is. Én viszont várnék még, és habár a költségvetés elég alacsony, én mégis a VGA-hoz passzoló monitort néznék Fresync/G-Sync 144Hz TN panellel, jó dolog az hidd el. Tehát majd ha meglesz a VGA, szerintem akkor gyere vissza. A CSGO-nak kelleni fog majd a 300 FPS egy ilyen monitoron.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest