Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Lalee88

    csendes tag

    Szevasztok!

    Jelenleg egy Dell U2311H-t használok, amit szintén itt ajánlottatok anno és nagyon szeretem, de nyáron veszek új gépet, és gondoltam mellé illene egy monitort is beújítani.

    Még nincs kiforrott koncepció, de valami bivaly gép lesz játékra, ami viszont csak az időm kisebbik részében lenne, mert amúgy munkára használom. Mondjuk olyan 20% játék, 80% meló (ez főként szöveges alapú dolgokat takar, sok gépeléssel és nem ártana, ha nem folyna ki a szemem :)). Szóval mindkettőre jónak kéne lennie, és úgy érzem a mostani Dell jó is volt (munkára jó is lenne még mindig), de a játékok alá már valami újabb kívánkozna.

    Felbontásban igazából kacsintgattam a WQHD és a 4K felé, de nem nagyon akarok annyit kiadni monitorra, szóval marad az 1080p, az legalább stabilan meglesz ultrán jó FPS mellett még egy ideig. Árban olyan 100k körül gondolkozom. Láttam, hogy ajánlották többen az LG 24GM77-et, ami egész szimpatikusnak tűnt a 144Hz-cel, bár nem tudom mennyire érezném visszalépésnek a TN panelt a mostani IPS után. Freesync/Gsync annyira nem győzött meg, mondjuk még nem is tudom milyen VGA lesz majd. Eddig Nvidiában gondolkoztam, de aztán meglátjuk majd a Vegát...

    És tudom, hogy a nyár még odébb van, de ha esetleg van valami bestbuy most, mint az az LG mondjuk, akkor lehet megvenném előre, mert CSGO pl megy a mostani gépen is 150+ FPS-sel. Persze ha mondjuk valami Freesync/Gsync monitort mondanátok, akkor azzal inkább kivárok még, amíg eldől a VGA, vagy ha esetleg tudtok valami érkező jóságról ebben a kategóriában, akkor szintén várok.

    Szóval összefoglalva:
    ár: 100k körül, eddig az alatt nézegettem
    felhasználás: 80% munka sok szöveggel, 20% játék, de amikor játszom, akkor csapjon oda neki :DD
    méret: 23-24", de 27" se lenne baj
    felbontás: FHD
    panel: most IPS van, szeretem nagyon, nem tudom TN mennyire lenne gáz ezután
    Freesync/Gsync: nem lényeg, de azért nem is árt ha esetleg van
    egyéb: matt képernyő, magasság legyen állítható, mint a mostani Dellemen, forgatás nem lényeg

    Köszi előre is! :R

Új hozzászólás Aktív témák