-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
Írtad hogy a 24" kicsit, mert dolgozni szeretnél raja. Szóval 23"-os monitort kár volt akkor megvenned. Én még mindig kitartok amellett hogy egy 27"-os WQHD lenne a legjobb. Lehet hogy a Retina Macbook után úgy látod hogy pixeles a monitor, de nem az.
Amúgy 50k-ért nem fogsz kapni monitort ami az elvárásaidnak megfelelne. Ezek a nagyon olcsó monitorok közel sem tudják hozni amit elvárna az ember egy monitortól. Hiába a számok hogy fHD meg ilyen olyan candela, kontraszt, de még ha IPS-nek is hirdetnek annyiért, ég és föld egy normális Dell monitorhoz képest. -
Helmoras
őstag
Valahogy sejtettem hogy nem lesz jó.
Bár 23 colon a fullhdnak nem kéne pixelesnek lennie, legyen az akármilyen monitor , én 24 est használok szintén fullhd és 50 cm-ről nézve már semmi pixelt nem látok de 70-80-ról használom.
Nem tudom Pest környéki vagy-e, de ha igen akkor legközelebb menj el az oázis computerbe ott kapsz szakmai segítséget, a media marktban az vásárol aki konkrétan tudja mit akar és ott a legolcsóbb, vagyaki buta. ( no offense )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OTP Bank topic
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Okos Otthon / Smart Home
- Brave
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- LG UltraGear 45GR95QE-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0,03ms / G-SYNC / FreeSync! BeszámítOK
- Dell 27" 2K 2db kisebb karc a képen! P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- 23"-os HP Elite Display E232, FHD/IPS, HDMI-s monitor, garancia!
- LG 32UL750-W Monitor, 31,5" 4K UHD USB-C eladó közel féláron
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged