-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
Írtad hogy a 24" kicsit, mert dolgozni szeretnél raja. Szóval 23"-os monitort kár volt akkor megvenned. Én még mindig kitartok amellett hogy egy 27"-os WQHD lenne a legjobb. Lehet hogy a Retina Macbook után úgy látod hogy pixeles a monitor, de nem az.
Amúgy 50k-ért nem fogsz kapni monitort ami az elvárásaidnak megfelelne. Ezek a nagyon olcsó monitorok közel sem tudják hozni amit elvárna az ember egy monitortól. Hiába a számok hogy fHD meg ilyen olyan candela, kontraszt, de még ha IPS-nek is hirdetnek annyiért, ég és föld egy normális Dell monitorhoz képest. -
Helmoras
őstag
Valahogy sejtettem hogy nem lesz jó.
Bár 23 colon a fullhdnak nem kéne pixelesnek lennie, legyen az akármilyen monitor , én 24 est használok szintén fullhd és 50 cm-ről nézve már semmi pixelt nem látok de 70-80-ról használom.
Nem tudom Pest környéki vagy-e, de ha igen akkor legközelebb menj el az oázis computerbe ott kapsz szakmai segítséget, a media marktban az vásárol aki konkrétan tudja mit akar és ott a legolcsóbb, vagyaki buta. ( no offense )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI G2712f Gamer Monitor!27"/Ulra Rapid IPS/FHD/180hz/1ms/Freesync-Gsync/
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Újszerű Dell 34 -es hajlított kijelző - 3440x1440px / 100Hz / USB-C 65W töltéssel (S3423DWC)
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- AOC G2490VXA Gamer Monitor! 24"/VA/FHD/165hz/1ms/Freesnyc Premium-G-sync/
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest