- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hobby elektronika
- Házimozi haladó szinten
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnzy
tag
válasz
volvoguy #14313 üzenetére
Nekem az iPon-os gyerek úgy hozta be a csomagomat mintha porcelánkészlet lenne benne, kipárnázatlanul, pedig semmi olyan nem volt benne. A "DPD" meg úgy dobálta a bazinagy és eleve sérülékeny dobozt mintha csak egy kupac haddnemondam mi lenne!
Nyugdíjas! Erre légyszíves figyeljetek oda, jelezzétek a futárotoknak, mert pont kinéztem amikor megjött a kocsi és a csávó úgy lökte ki a kocsiból és úgy ráncigálta a dobozt, mintha csak finggal lett volna tele! Köszönöm!
Szóval nyugodtan rendelhetsz iPonról is, a DHL tudja, hogy sérülékeny van benne és vigyáz rá! (Legtöbbször
)
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Z32 31.5-inch 4K UHD Display - karcok a képen de így is gyönyörű!
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Dell P2720D - 27" 2K -több db- 2560x1440 IPS monitor - van hibátlan és apró hibás is olcsóbban!
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- LG (45GS95QE-B) 45" 240HZ OLED QHD GAMER UJ MODELL! AKCIÓ!
- Apple iPhone 11 / 64 GB / 85% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged