Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
-
PROHARDVER!
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy visszavonásig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
darthsmoke
Korrektor
válasz
darthsmoke #53742 üzenetére
Sziasztok!
Sajna a Nokia C2-01-est USB-n nem ismeri fel a gépem, úgyhogy nem tudok rajta házilag szoftvert frissíteni. Nem tudtok olyan illetőt vagy GSM boltot, ahol van még Nokia szervizeszköz, amivel rá lehet nyomni másik firmware-t?
Köszi,
G. -
darthsmoke
Korrektor
Sziasztok!
Sikerült szereznem egy Nokia C2-01-est, de nincs a szoftverben magyar nyelv. Tudtok valakit, aki fel tud pakolni egy friss, magyar szoftvert? Vagy esetleg ahonnan le tudok tölteni egy ilyen firmware-t, és akkor megpróbálom Phoenix-szel feltolni...
Gábor
-
darthsmoke
Korrektor
-
darthsmoke
Korrektor
válasz
darthsmoke #47164 üzenetére
Sziasztok!
Az én kérdésemre nem reagált senki, de most mást szeretnék mondani.
A Samsung S5611 specifikációját nézegetve feltűnt, hogy itt megnevezik, hogy 460 MHz-es a processzor, erre nem emlékszem a sima S5610-ből. A memória is 256 MB, úgy emlékszem, az elődben csak 108 MB volt. Viszont a beszélgetési idő most feleannyi (5 óra), mint amennyit az elődre írtak.
Láttam egy videót, és több oldalas, widgetes home screen van a telefonon, hasonló, mint az érintős modelleken.
Úgyhogy szerintem nem csak a szín (fehér és fekete), hanem a belbecs és a szoftver is változott... -
darthsmoke
Korrektor
Sziasztok!
Én is elég régóta foglalkozom mobiltelefonokkal, de az utóbbi időben egyre kevésbé találom meg a számításaimat ebben a világban, ami mindenképp az érintőképernyőről és a közösségi szolgáltatások integrációjáról szól.
Keresem a következőknek megfelelő telefont (leginkább feature phone, de kedvelem a Symbiant és a BlackBerry OS-t is):
- Hosszú akkumulátoridő
- Megbízható, STABIL működés
- A kijelző jól látható napfényben
- Ha leteszem az asztalra, nem némul el, tehát vagy nem alul van a hangszóró, vagy megfelelő a kialakítása és szól akkor is hangosan, ha az asztalon hagyom
- ERŐS a vibrája, zsebben megérzem
- értesít az elmulasztott eseményekről
- van valamilyen billentyűzete, amely szövegbevitelre alkalmas
- az SMS-eket mappákba lehet rendezni, és lehetőleg a híváslista sem ömlesztett
- Jó lenne újonnan venni egy ilyen készüléket...Ha van ötlet, nagyon megköszönöm!
-
darthsmoke
Korrektor
válasz
meroly #46372 üzenetére
Az az én bajom, hogy ez a feature utoljára valóban az S40 6th Editiönben volt benne. Az újabb Asha telefonokban, ahogy a kolléga is írta fentebb, nem lehet mappákat létrehozni, csak az Archívumba lehet helyezni a beszélgetéseket. De nem tudom megtenni például, hogy külön mappába menjenek a bankos SMS-ek, külön a páromtól kapottak, stb.
Symbian tudja, de amit újonnan lehet kapni, az a C5-03 és az egy hulladék.
Mindenhol ezt a Csevegés nézetet erőltetik, és én azt sem szeretem... -
darthsmoke
Korrektor
Sziasztok!
Nekem az a problémám, hogy a Nokia mostani S40-es telefonjai le vannak butítva a korábbiakhoz képest.
Például nem lehet az SMS-eket saját magunk által létrehozott mappákba szervezni.Tud valaki olyan, most is újonnan kapható telefont, ami ezt a komoly műveletet tudja? Esetleg C2-01?
Nekem telefonálásra kellene (hosszú üzemidő), jó lenne, ha témázható is lenne, esetleg MP3-hallgatás is menne neki.
Minden ötletet szívesen fogadok...Üdv:
Gábor -
darthsmoke
Korrektor
Sziasztok!
Édesanyám számára keresek vadiúj Nokia Series 40-es mobiltelefont.
Kritériumok: jól látható, nagy gombjai legyenek (lehet összecsukható is), ne legyen érintőképernyős, egyszerű legyen a menürendszer (Symbian sajnos így nem játszik). Lehet régebbi típus is, a lényeg, hogy 0 perces legyen. Kijelzőfelbontás: esetleg 128*128 is megteszi, de inkább 128*160, vagy 240*320 kellene.
Lehetséges jelöltek: 6233, 6288, 7020, 6300, 6303(i), vagy hasonlók, illetve az újabbak közül C2-01, C1-01, C1-02, vagy hasonlók. Elsősorban független, esetleg Vodafone-os érdekelne. Ár: 5000 Ft - 12000 Ft.Szerintetek hol lehetne beszerezni ilyesmit?
-
darthsmoke
Korrektor
OFF: Edigital-nál újra van Nokia E72. 69.900 Ft-ért. Szerintem vodkát ittak a nyugtatóra, amikor ezt az árat kitalálták.
-
darthsmoke
Korrektor
válasz
alpihun #43322 üzenetére
Asha 302: szép, jó, anyumnak az van, szereti. Nekem viszont az a bajom, hogy a Nokia S40 sokkal, de sokkal butább, mint a Symbian S60.
Jó lenne az E-széria is, csak sajnos újban már nem nagyon lehet kapni, nekem pedig az kéne.
A QWERTY-sek, amik kaphatók, ráadásul idegen kiosztásúak, ami megnehezíti a szövegbevitelt. Na meg persze 55e Ft-ba kerül például egy E6 vagy E72, mindenféle GSM-boltos garanciával, amiről komplett horrorsztorikat lehet olvasni.
Tanácstalan vagyok... -
darthsmoke
Korrektor
Sziasztok!
Én is unom az okostelefonokat, pláne az érintőképernyősöket.
Tudtok olyat ajánlani, ami vagy sima vagy QWERTY billentyűzetes, alkalmas MP3-hallgatásra, és sokáig bírja az aksija?
(Igazából én a nem érintős Symbiant imádom, de újonnan olyat már nem nagyon lehet kapni, ha mégis, akkor horror áron...)Köszi előre is:
Gábor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows XP
- Mobil flották
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- LED világítás a lakásban
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tudományos Pandémia Klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Hardcore pizza és kenyér topik