-
PROHARDVER!
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jadro
veterán
válasz Tothgera30 #30720 üzenetére
Szerintem szép és jó telefon. Semmi gondom nincs vele. Mint minden készüléknél, itt is fogtak ki hibás példányokat, főleg a megjelenés után. Az enyém stabil és szépen teszi a dolgát. Az akkuja meg verhetetlen.
( Joe bácsi hozzászólásait ignoráld, azt se hidd el amit kérdez! )
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Ricardo
titán
válasz Tothgera30 #30720 üzenetére
Nyugodtan vehetsz E52-őt. Jó telefon.
Joe bácsival meg valóban nem érdemes foglalkozni. -
Ricardo
titán
válasz Tothgera30 #30728 üzenetére
Az Elm sem rossz, de más kategória. nem lehet összehasonlítani egy okos telefont egy hagyományos készülékkel. A kettő közül nekem bejönnek az SE termékei, de nem kérdés hogy az E52-őt választanám az Elm ellenében.
-
albiosz
őstag
válasz Tothgera30 #30833 üzenetére
Nem rossz az 5630. Sőt, én próbáltam, kifejezetten jó.
E52-vel partiban van, csak más a célközönség. Az E széria üzletembereknek készül alapvetően, ezért exkluzívabb. Jobban néz ki, jobb az anyaghasználat. Meg pl. E52-nek kicsit nagyobb a kijelzője is.
Ezen kívül szinte megegyezik a két telefon. Próbáld ki az 5630-at, egy próbát megér![ Szerkesztve ]
-
albiosz
őstag
válasz Tothgera30 #30840 üzenetére
Király nagyon az E52, bátyámnak az van, néha nyomkodom én is és jónak tűnik.
Viszont, ha maradnál az Xpress Musicnál, akkor ajánlom az 5630-at is, az valamivel olcsóbb is. Az ezüst keretes verzió nem is néz ki rosszul, a kék és piros keretes viszont elég gyerekes szvsz. Én még decemberben nyomkodtam egy Electro Worldben (Bp., Allee), ott még lehet, hogy kint van, vagy másik EW-ökben. -
albiosz
őstag
válasz Tothgera30 #30881 üzenetére
GPS vevő úgy tudom (és az itteni teszt is ezt írja) nincsen benne sajnos.
-
albiosz
őstag
válasz Tothgera30 #30883 üzenetére
Jó kérdés, az 5630 topikjában a szakik biztosan tudnak valami megoldást rá.
-
albiosz
őstag
válasz Tothgera30 #30885 üzenetére
Ne viccelj, erre való ez a fórum.
Egyébként az 5310-es is király készülék, az után szerintem tetszeni fog az 5630, mert hasonlóak, csak ugye jóval többet tud már utóbbi.
-
albiosz
őstag
válasz Tothgera30 #30924 üzenetére
Nofene. Abban sem fogsz csalódni szerintem. Külsőre pedig jóval komolyabb cucc. A kicsit nagyobb kijelző pedig még jól jöhet a későbbiekben.
-
punky10
addikt
válasz Tothgera30 #44203 üzenetére
A mai okosteloktol olyat várni, hogy 4-5 napot kibirjon egy töltéssel...
Ez nem fog menni.Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
Wlac
Ármester
A Nokia N8 használtan 40 körül mozog, és szerintem kielégítené az igényeidet. Azt sajnos nem tudom, hogy meddig bírja az akkumulátora, de az okostelefonokra sajnos a pár nap a jellemző, 4-5 nap úgy jön ki, hogy szinte hozzá sem nyúlsz.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
Sly Bp.
addikt
Nincs olyan okos telefon aminek 2 óra zene hallgatás után még elmegy az aksija 4 napot! Az N8 alap állapotban csak telefonálással elviszi a 4 napot! Nekem elvitte! De a GPS-el már csak 5 6 órát megy el és így tovább! Lumia 800 meg egy negyed nap alatt meghalna nálad N8 jó választás lehet de csodát ne várj mert nem megvalósítható az igényeidhez!
Nokia E6: aksija szintén elmegy 4 5 napot mint az N8-nál de zenével navival ez is hamar off!
Nokia E7: Nagyon jó ő is nagyon ajánlom de aksi itt sem bírja zenével navival 4 napig!N8 E6 és E7 ami nagyon jó lehet neked!
-
Sly Bp.
addikt
válasz Tothgera30 #44207 üzenetére
Nézz meg egy BB 9780-at!
-
Sly Bp.
addikt
válasz Tothgera30 #44218 üzenetére
Akkor csak a Nokia jöhet szóba! De az aksik nem fogják neked bírni!
-
Sly Bp.
addikt
válasz Tothgera30 #44220 üzenetére
Nekem is ilyen van! Csak telefon és SMS és 1 napig sem bírja! Minden este felteszem a töltőre 10-kor és reggel 6 7 kor leveszem! Igaz a mobilnet egész na be van kapcsolva az e-mail-ek miatt! 35-50-ig kapsz ilyet! Én 45-öt mondanék a használt reális árának fullosan hibátlanul!
-
Wlac
Ármester
válasz Tothgera30 #44224 üzenetére
Persze csak részmegoldás, de a pótaksi beszerzése is megoldaná a gondot. Mindig lenne nálad plusz egy feltöltött akkumulátor, így ha netán lemerül az elsődleges - éppen nem autóztál, nem volt konnektor, áramszünet stb. -, akkor egy gyors cserével könnyen megoldódna a dolog.
Illetve, ha jól tudom, lehet kapni pár modellhez pótaksival egybeépített tokot, bár az szerintem már más árkategória.Hogyha valóban nem fontos a net, játékok, és egyéb luxusopciók, akkor érdemes alacsony felbontású kijelzővel szerelt telefont választani. A GPS az ilyeneken is szokott menni, ráadásul elég sokat jelent egy telefon élettartamát tekintve, ha lehúzza az ember az fényerőt, és kikapcsolja a vezeték nélküli adatátviteli szolgáltatásokat (BT, WiFi), de autós-GPS-es használathoz mindenképpen javasolt a szivargyújtós töltő.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
Sly Bp.
addikt
válasz Tothgera30 #44222 üzenetére
Nokia E7-et vegyél az kínzás mellett is elmegy 2 napot könnyedén!
-
punky10
addikt
válasz Tothgera30 #44224 üzenetére
Vegyél egy okostelot 30-40 Eft-ért, a maradékbol pedig vegyél ezek közül egyet :
[link]Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
Wlac
Ármester
válasz Tothgera30 #44229 üzenetére
Én csak megerősítésképpen írtam, hogyha valóban nem fontos...
-
Sly Bp.
addikt
válasz Tothgera30 #44231 üzenetére
Bárhogy döntesz jó telefont veszel!
-
Wlac
Ármester
válasz Tothgera30 #44231 üzenetére
Mivel írtad, hogy az N8 is játszik, és használtban is gondolkodsz, ezt olvasd át, mielőtt lecsapnál egy készülékre: LINK
-
Sly Bp.
addikt
válasz Tothgera30 #44233 üzenetére
Az E7 mechanikája nagyon jó nem egy N97 típus! Nem fog lerepülni a teteje! Ja de az E7-ben nincs autofocus!
Lumia aksija kaki!
Így nagyjából az N8 lenne a legjobb neked mert az aksija is jó!Nekem most Lumia 800-am van! Előtte N8 volt egy zöld az előtt meg egy E7-es
[ Szerkesztve ]
-
Sly Bp.
addikt
válasz Tothgera30 #44237 üzenetére
Nem olvashatsz rosszat az N8-ról mert nekem 1 évig volt egyhuzamban és előtte is volt egy pá azért is választottam! Tudni kell rólam hogy 3 naponta cserélek telefon tehát szinte minden átfutott már a kezem alatt!
N8-ról csak 1 dolog miatt váltottam át az pedig az hogy nekem egész nap kell hogy jöjjenek az e-mailek és kell a net! De minden másban elveri a 800 az N8! Minőségben is sokkal jobb jobb a kamera!
800 mellett szól hogy hamarabb talál pozíciót a GPS és gyorsabb mint az N8!
Lumia aksija egy hulladék! Nem bírnád vele ezért N8 lenne neked jó!Amúgy Lumia is "Bevált" de a kameráját az N8-nak mérhetetlenül hiányolom!
PureView-et vettem volna de drága ezért lett ez! És innen a 920-ra fogok lépni mert megszoktam a Win-t pedig féltem tőle
[ Szerkesztve ]
-
Sly Bp.
addikt
válasz Tothgera30 #44239 üzenetére
De zavar hogy az is aksi gyilkos de már ilyen az összes telefon!
Nem érdemes Symbiant venni de ha veszel sem lesz semmi baj! Ugye ez már egy olyan OP rendszer amin csak a programokat frissítgetik de gyökeres változások nem lesznek!
N8 jó választás ha nem netezel! -
Sly Bp.
addikt
válasz Tothgera30 #44241 üzenetére
45-50 ezerért kapsz gyári garis hibátlan N8-at mint amilyen az enyém volt! Vaterán is van pár!
-
Sly Bp.
addikt
válasz Tothgera30 #44245 üzenetére
455 órával semmit nem vennék de én már 100-al sem! 54 óra volt az Én N8-amba 10 hónaposan!
-
Sly Bp.
addikt
válasz Tothgera30 #44261 üzenetére
Találni N8-at bőven de ha nem akkor próbáld meg a Lumia 800-at!
-
Sly Bp.
addikt
válasz Tothgera30 #44266 üzenetére
Vaterán nézted mert ott van egy pár jó példány!
-
Sly Bp.
addikt
válasz Tothgera30 #44268 üzenetére
-
Sly Bp.
addikt
válasz Tothgera30 #44277 üzenetére
Ellinkeled? Megnézném mit néztél ki magadnak!
eddie17: remélem szerencsével jársz!
-
quailstorm
nagyúr
válasz Tothgera30 #44810 üzenetére
Kifejezetten rossz vétel. Kb 10k-t ér, mazochistáknak.
Ha minden áron annyiért akarsz új telefont venni, akkor OT-918. De használtan már ARMv7-es cuccokat is kapsz ennyiért...[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
válasz Tothgera30 #44813 üzenetére
Telefonálásra? Akkor ne ezt vedd, nem biztos hogy sikerülni fog. Lefagy, újraindul, az még csak hagyján. De van amikor a rádió modul fagy le, és ha hívod nem elérhető, viszont ha felébreszted, vagyis te indítasz hívást, akkor rájössz hogy 20-an kerestek. Ezen kívül a piacon levő összes készülék közül a leggagyibb, legótvarabb, legbutább. Biztos erre van szükséged? Teljesítménye 0, egy Xperia X8 gyönyör utána, hangban is. Képernyő és kamera vicc. Billentyű háttérvilágítás sincs. Belső tárhely meg azonnal betelik a google frissítésekkel ahogy bekapcsolod. Normális főzött ROM nincs. De ahhoz hogy fogadj sms-t vagy tiltani kell a frissítéseket, vagy root+app2sd. 15MB alatt nincs SMS fogadás, és PERCENKÉNT rezeg hogy töröljé má valamit. Root nélkül, na persze...
Ezek mind saját tapasztalatok voltak...
Persze a hely hamar elfogy az ot-918-on is, de ott az az egyedüli gond, azért az árért...[ Szerkesztve ]
-
HuMarc
veterán
válasz Tothgera30 #44813 üzenetére
Messze kerüld el. Ha T-s vagy, akkor 26 000 Ft-ért Galaxy Mini 2 (és nem 1) Dominóban.
[ Szerkesztve ]
-
HuMarc
veterán
válasz Tothgera30 #44817 üzenetére
Hát akkor vedd meg, de azt hittem, ajándékot akarsz adni, nem büntetést.
-
rmartin94
aktív tag
válasz Tothgera30 #45248 üzenetére
Ha nem fontos a játék, a Samsung S5610-et tudnám ajánlani, elég jó akksija van, Nokiából pedig a Nokia 5130 XpressMusic-ot (5310 kistestvére), de sokkal jobb az üzemideje mint az 5310-é. Szolid használattal 9-10 napot simán kibír. A Samsung viszont ebben még jobb, 2 hetet lazán bír.
Mobiltelefonok szoftveres hibáinak elhárítása: http://hardverapro.hu/apro/mobilok_szoftveres_hibainak_szervizeleset_vallalom
-
rmartin94
aktív tag
válasz Tothgera30 #45250 üzenetére
Rendben, értem, itt a Samsungról a teszt, olvasd el, hátha megtetszik:[link]
Mobiltelefonok szoftveres hibáinak elhárítása: http://hardverapro.hu/apro/mobilok_szoftveres_hibainak_szervizeleset_vallalom
-
meroly
veterán
válasz Tothgera30 #45248 üzenetére
Egyetlen egy strapa nokia van az újak közül a 3720, ezt bátran ajánlom, nekem nagyon bevált.
Régiek közül még az 5500 sport meg az 5140 és 5140i.Impossible is nothing
-
quailstorm
nagyúr
válasz Tothgera30 #45256 üzenetére
Szerintem azért nem sérülékeny az. Anno én vetettem a nővéremmel, remek készülék a kamerát leszámítva. Egy autót meg azért komolyabb széthullás nélkül ki kéne bírnia, bár sebességfüggő. Igazából az se lenne rossz ha szereznétek még egy olyat, rosszat nehezen tudok róla mondani. Mondjuk azt hogy a gyári fülese szar.
Esetleg egy Samsung Xcover-hez mit szólna? Persze logikátlan a menüje, de nem kezelhetetlen, és az tényleg strapabíró. -
meroly
veterán
válasz Tothgera30 #45256 üzenetére
Vannak időszakok, amikor 2-3 példány is előfordul vatera, jofogás, ilyen helyeken. Most én se látok normális állapotút.
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz Tothgera30 #45262 üzenetére
Klasszikus kinézetű/stílusú mobiltelefon kellene, hosszú üzemidővel, nagy kijelzővel, strapabíró külső házzal. Mivel a tulajdonosa most hajtott át az 5310-esén egy autóval. Nokia termékek előnyben, lehet használt is.
Klasszikus OK
hosszú üzemidő NOK
nagy kijelző NOK (és még napfényben látni se lehet)
strapa ház NOKEnnyi.
Esetleg még E52, annál csak a strapás ház NOK, a többi igen.
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
quailstorm
nagyúr
válasz Tothgera30 #45264 üzenetére
6303-mon szerintem elég nagy a betű is, meg a kijelző is. Legalábbis az én apám jól tudja kezelni. Nokia N95 8gigának elég nagy alacsony felbontású kijelzője van.
-
quailstorm
nagyúr
válasz Tothgera30 #45266 üzenetére
Attól függ mit. Ha izomból beleállítod a padlóba lehet kijelzőt kell cserélni(nálam ez volt). Egyébként bírja.
-
quailstorm
nagyúr
válasz Tothgera30 #45269 üzenetére
2-3 nap.
Szerencsétlen esésnél a kijelző repedhet, a burkolat acélból van -
meroly
veterán
válasz Tothgera30 #45266 üzenetére
Ha a 6303-ban is ugyanaz a kijelző van mint a 3720-ban, akkor jó választás lehet, napfényben kimondottan jól látni, sőt mondhatni szereti ha rásüt. komolyan.
15k-ig simán tudsz venni jó állapotút.Impossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz Tothgera30 #45264 üzenetére
Lehet amúgy érdemes lenne ránéznetek pl a 206-osra. A kijelző szép nagy, a gombok jól elkülönülnek és nagy akku van benne. Nem utolsó sorban új modell, tehát meg tudjátok nyomkodni valahol és az ára sem vészes szerintem. Szerintem ennyi zuhanást ki kell bírnia egy normál telefonnak is, nem feltétlenül kell strapát venni.
Impossible is nothing
-
.Szaki.
addikt
válasz Tothgera30 #45269 üzenetére
Egyetértek Meroly-val, érdemes lehet elgondolkodni egy 206-oson, illetve mivel én is Nokia párti vagyok így nehezen mondom ki, de egy Samsung Primo is jó választás lehetne. A másik ami nem lehet rossz az a Nokia 301-es, de azt sajnos nem tudom, hogy kapható-e már itthon vagy nem.
-
meroly
veterán
válasz Tothgera30 #45880 üzenetére
A BB és az E72 is jó, bár egyik se kimondott strapa, de kis esést minden telefonnak ki kell bírnia.
Asha 302? Egy kolleganőmnek van fehérben, elég csajos és meg van vele elégedve, masszív kis készülék, legalábbis súlyra, jól össze lehet rakva.Ha kapható lenne nálunk akkor a Motorola Defy Pro-t mondanám és lehet már személyes véleményem is lenne hozzá
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz Tothgera30 #45884 üzenetére
E63 nagyon jó készülék Csak elég nehéz beszerezni és már régi.
A defy pro-n is jó nagy gombok vannak, legalábbis a youtube videók szerint, szóval az is jó lehetne.
BB 9780-ról sok jót hallottam már, nekem a navigyűrű simogatása nem tetszik egyedül benne, de annak a műbőr hátlapja iszonyat jó lehet.
Klasszikba is kellene wifi? Az nehéz lesz. Ami hirtelen eszembe jut az az E52, akkuja is brutál és széles is, tehát jók a gombok, wifi is van benne. Felhoztad ellenpéldának, így nem tudom játszik-e.Impossible is nothing
-
nepszter1
addikt
válasz Tothgera30 #45895 üzenetére
Csak ez tudja a magyar hálózatot is ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest